piatok 6. novembra 2015

Fall Time Cozy Time Book Tag

Viete, ľudkovia, čo tu dlho nebolo? No predsa TAG! Teda je dosť pravda, že aj nejaký ten článok tu už dlho nebol :D
Tag je od nejakej booktuberky, snáď sa vám bude páčiť :)

1. Šuchot suchých listov: Svet je plný farieb - vyber knihu, ktorá má na obálke žltú/oranžovú/červenú farbu
Keď som pozrela na svoje knihy, prišli mi byť buď príliš červené alebo príliš oranžové, takže som sa nevedela rozhodnúť. Nakoniec som vybrala českú obálku pre Mesto z kostí a Rohy.
Mesto z kostí je celé také tmavé, pochmúrne, hnedé a vzadu je ostrá oranžová.
Rohy sú celé červené s rôznymi odtieňmi a potom oranžovožlté plamene.
2. Pohodlný sveter: Konečne je vonku dostatočná zima na nosenie teplého a pohodlného oblečenia - ktorá kniha v tebe vyvoláva hrejivé pocity?
HARRY POTTER. Čakali ste niečo iné? HP je jediná kniha/séria, ktorú milujem čítať opakovane dookola, pretože je to geniálne a vyvoláva to vo mne spomienky na detstvo. Celé je to navyše také magické hodné Halloweenu aj s tými duchmi, takže mi to pripomína jeseň.

3. Jesenná búrka: Vietor hlasno zavíja a dážď búši do okien - vyber svoju obľúbenú knihu alebo žáner, ktorý rada čítaš počas búrok
Nemám takú knihu a ani žáner, ale ak by som si mala vybrať, čo by som si v takomto nečase prečítala tak možno Maru Dyerovú. Neviem prečo, ale ak si predstavím búrku, tak sa mi vybaví Mara. Jednoducho niečo temné, smutné, tajomné... Možno aj Nocte by som mohla povedať.

4. Chladný ostrý vzduch: S ktorou skvelou postavou by si si vymenila miesto, keby si mohla?
Katniss Everdeen. Ja proste milujem bojovať o svoj život. Džouky. Žartujem.
Jednoznačne Dumbledore. Stále žartujem.
Triss? Bože, prestaň už.
Ok, ale teraz už vážne. Neviem sa rozhodnúť, preto dám rovno tri.
S Paulou, pretože LUKÁŠ a to mi úplne stačí. Aj tie jej trapasy by som prežila, keby som mala Lukáša.
Calaena! DUH! Treba vysvetlenie? Ide po nej hŕstka sexošov (ja už som sa sama vyspojlerovala dopredu (Y) "applause, good job!") a je to bad ass bojovníčka. Síce ako osud jej nejako kaká na hlavu a minulosť na ňu pľuje, ale to mi vôbec nevadí.
A nakoniec je to Rose Hathaway. Lebo kto nechce Ruského boha za priateľa? (všimnite si moje dôvody, prečo práve tieto tri. Všetko chlapi O:)) Inak jednoducho preto, lebo Rose je Rose. Chcela by som byť taká vtipná, bad ass, pekná, odhodlaná a všetko okolo toho. Síce to tiež nemala ľahké počas tých šiestich kníh... čo keby som si mohla užívať jej život do nejakej tej tretej časti, kde sa odohrajú isté veci a potom, tesne predtým než sa všetko doser*, sa prehupnúť v čase do jej života po 6ke. I´m so smart!

5. Horúci jablkový mušt: Ktorá neznámá kniha by si podľa teba zaslúžila oveľa viac pozornosti ba stala sa jednou z tých najpopulárnejších?
VEILED INNOCENCE. Neospevujem to už nejako často? Jasné, že nieeeeeeeeeeee. Chcem, aby si to niekto prečítal a povedal mi či mi šibe, alebo nie. Mne sa to fakt neskutočne páčilo až tá moja posadnutosť nebola zdravá.
Inak jednoznačne aj Mara Dyerová :( veď všetci vieme aký mala tu, na Slovensku, osud.

6. Kabáty, šály a rukavice: Počasie sa ochladilo a je načase sa poriadne vyobliekať - Ktorá kniha z tých čo vlastníš má takú škaredú či trápnu obálku, že by si ju na verejnosti najradšej niečim zakryla?
České/originál obálky na VA + Bloodlines, lebo tie tváre, omg tie tváre!!!! Neznášam ksichty na obálkach, úplne mi kazia predstavy. A ešte Charlieho malé tajomstvá. Tá je škaredá a nie trápna. Jednoducho sa mi to nepáči. Hí! Ešte mi napadla jedna! Cítila by som sa neskutočne trápne, keby som mala čítať 50sog na verejnosti. Normálne by som zobrala ten prebal a vymenila radšej za Twilight. Nejde o obálku, ale skôr o predsudky ľudí voči tej knihe a môj názor na ňu. Radšej by som nechcela, aby ma ľudia s ňou asociovali. Teda aspoň s prvým dielom.


Snáď sa vám tento TAG páčil.
Neoznačujem nikoho, ale ak chcete, nech sa páči, vrhnite sa naň aj vy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať