utorok 2. septembra 2014

Diary - A je to tu + photodiary (dalšia ZOO)


A je to tu.
Čo presne?
Dnes som sa oficiálne stala maturantkou. A už teraz ma chytá depka, keď myslím na to, kam ďalej zo školy. Ach, nebudem si tým ale kaziť deň a budem sa tešiť z toho, že ešte len druhý deň je zajtra a ja už sa ulievam. 
Tento rok dopadne naozaj zaujímavo. Hlavne s takým rozvrhom. Už nikdy neuvidím ráno Toma a Jerryho v Teleráne. Totiž, mám dve nulté a trikrát idem na druhú. Krása na to pozerať, hlavne keď nulté sú seminár z dejepisu a dejiny umenia. Radosť chodiť do školy. (viete, predtým som mala na nultej Nemčinu, takže... no, ehm, viete ako asi dopadlo moje chodenie na nultú Nemčinu hehe)
Síce sa neteším na to učenie a podobne, ale prvý polrok ma aj tak čakajú len samé zaujímavé veci ako stužková, fotenie sa na oznamká, ima (na ktorú neviem ešte či pôjdem, ale neporuším snáď tradíciu :D) a podobné štvrtácke záležitosti. 
Len tak mimochodom, poraďte mi, mám si na stužkovú prefarbiť vlasy na hnedo? A poviem vám, že som ich hnedé ešte nemala. Ľudia mi vravia, že blond mi nešla (som prirodzená blondínka :) vidno, nie? :DD), a ružova (volajú to cviklová) mi naozaj ide, no vďaka tomu sa moje skutočné vlasy tak divne prefarbili na nejakú, ako to nazval môj spolužiak "drevenú" farbu a vraj vyzerám ako Filch z HP, pretože mám rovnako jemné vlásky. Takže? Nejaké nápady?
Nejak som odbočila od témy - prvý deň v škole. No u nás na škole to je skôr prvý deň na prechádzke, keďže miesto toho, aby sme prišli do školy a išli počúvať tie dristy, ktoré si pre nás každoročne pripravuje riaditeľ zástupca a polovica ľudí, ktorých nepoznám, do jedálne, tak pešo chodíme až na bielak. Ok, vy neviete aká je to vzdialenosť, ale na chôdzu v opätkoch a vôbec hocijakú chôdzu zavčas rána (ak sa ráta aj tá pol 10 ráno) to ďaleko je!
Takže sme si vypočuli tie dristy v bielaku a keďže nemám kamarátov, nemala som s kým kam ísť, rozhodla som sa ísť domov. No cestou von som stretla... vlastne mám jediného kamaráta, a jeho som stretla tak sme skočili na kávu do peoplu. A pod tou kávou myslím môj obľúbený mangovo-jahodový ľadový čaj.

A teraz som tu, nemám čo robiť, premýšľam, čo budem robiť zajtra a snažím sa zistiť, čo je to so mnou, že absolútne nemám chuť nič čítať. Asi si potrebujem dať oddych od kníh a počkám, kedy na mňa konečne príde knižná nálada.

Takže tu vám dávam môjho milovaného Johnnyho Casha, ktorého si pustite a môžete prezerať fotky :)
Och a zabudla som vám povedať, že tieto prázdniny boli katastrofálne, ani raz som nebola plávať nikde vôbec som nemala oblečené plavky a mimo Košíc som bola len raz, aj to v Níreďhazi (toto fakt nenapíšem po Maďarsky :D) v ZOO, kde som už bola miliónkrát.

Takže aj pri tomto článku vám dávam otázku: aký druh zvieraťa je môj obľúbený hlavne v tejto ZOO?
Je to chyták muhehe. A za správnu odpoveď získavate... chvíľka napätia... veľký bezcenný bod. Ok, tak bezcenný len pre vás heh. 


Pracovník roka som... dokonalý film to je :)
Neskutočne sa im páči moje obočie tu heh (narcis)
Pracovník roka 2
Pracovník roka 3
Mamka mi zrobila :33
Taký nádherný mladý levík, že by som si ho aj domov vzala, a bolo by mi jedno aj keby ma zjedol :3
Taký štípajúci 8cm škrabanec z nejakej ohrady v ZOO
Topánky a lacné žiletky O:)
Pracovník roka 4


A keďže som si istá, že sa vám prvý song od Johnnyho páčil tu máte ďalší hihi

A prajem pekný zvyšok večera, tiež vám držím palce zajtra v škole, snáď to ešte nie je taká katastrofa.

10 komentárov:

  1. Bože toto bylo skvělé :) Moc skvěle jsem se u toho článku bavila krása super :)
    Děkuji za zlepšení večera :) Miluji Johnnyho takže pecka děkuji :) Via - www.depress-diary.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty máš veľmi rada ZOO čo ? :D Ako vidím aj ty miluješ kreslenie ako ja :D ale ja kreslím málo s perom a tak...K vlasom..hm..ja by som si nechala asi tie ružové.Sú také zaujímave a nápadne :D Ale to vravím ja čo som nikdy nebola farbená a hnedé mám prírodne :D A môj prvý den strednej bol vpoho ale triedna je krava a spoluziaci no neviem :D ...Keď si predstavím že ešte 5 rokov...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zvieratká mám rada :33
      Jop jop :D Ja kreslím ako veľa, čo si ani neuvedomujem, ale čarbem po niečom vkuse, ale naozaj kreslím len zriedkakedy, keď sa mi fakt chce (viď medzi "other icons" - deviantart :))
      Toto sa mi na nich páči, že každý na mňa čumí, ale ke´d s nimi tak mlado vyzerám :(
      jeeeeej prvý den na strednej ?? :D a bilingvalne.. och ako ti závidím. Ale viac závidím tým čo su u nás na bilingválnom, lebo k nám prišli sexi noví profáci (DOKONCA 4!!!) a dvaja učia anglinu a práve prvákov na bilingválnom :((

      Odstrániť
    2. vážne? :o :D fajnee...u nas stary su..ale ze je pekny telocvikar(ale to povedal chalan :D )

      Odstrániť
  3. Nie si jediná, ktorej sa nič nechce čítať :D Som na tom podobne, len mne sa k tomu pridáva aj písanie :/ asi bude niečo zlé na tomto začínajúcom školskom období ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ako mne to trvá už od konca júla :( nechápem proste :D chcem čítať, ale neviem sa prinútiť :D

      Odstrániť
  4. Tie zvieratká :3
    jooj no ročník maturantov bude zaberák, aj my to tak máme :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. v téhle zoo jsem snad nikdy nebyla, moc hezké fotky :) jé, ty papírky :D jsem naprosto šílená, lepím se je všude, kam se dá :D
    držím ti palce u maturity, i když je to ještě hodně daleko :-)
    nechtěla by ses zapojit do soutěže u mě na blogu? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :))
      aj ja som na nich závislá!! ale že úplne :D tiež ich lepím všade :DD
      ďakujem :))

      Odstrániť
  6. Už dva roky študujem v KE a ešte stále som nebola v Zoo.... fakt to musím zmeniť ! :) Maturitný ročník je najlepší ! :D Aspoň u mňa to platilo :D A podľa mňa by si si mala nechať ružovú ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať