streda 5. marca 2014

Issue 2: Kto z koho

Dnes mi pri písaní recenzie na Easy (ešte raz mi prepáčte, že je to hrozná recenzia, ale písať to po dvoch mesiacoch bolo zložite hah) napadlo, prečo si neurobiť zoznam hlavných hrdinov, respektíve veľmi sexy chalanov z kníh? Presnejšie povedané, si ich porovnať? Mohlo by z toho byť ja meme, ale momentálne ma to napadá urobiť len takto: Napíšem dvojice (vyberiem podľa mňa najvyrovnanejšie postavy) a budem sa snažiť si vybrať niekoho. Ak sa chcete zapojiť, napíšte svojich výhercov súboja dvojice do komentárov.


1. Adrian Ivashkov x Dimitri Belikov
Toto je veľmi zložité. Dimitriho som vo VA milovala. Moja jediná láska hihi a konečne bol niečo nové. Tichý, dlhovlasý, mohutný, vtipný kabát, vážny atď atď... Ale Adrian, je Adrian. Toho by som v Bloodlines nevymenila za nikoho. Je vtipný, má zelené oči, je... vtipný a... fajn, aj to mi stačí na to, aby som sa doňho zaľúbila.

Je to ťažké a stále si nie som istá... ale tak niekto vyhrať musí. :(

Víťaz:

2. Rush Finlay x Lucas Maxfield
Rusha ste mohli spoznať v sérii Too Far od Abbi Glines. Rush je potetovaný rocker, dobrý v posteli, vtipný a nesú mu cudzie ani piercingy. Všetky ženy mu padajú k nohám. Sukničkár, spí s každou až kým nepríde tá pravá - Blaire. Vtedy začne byť prehnane ochranársky a opatrný voči nej. Správa sa, akoby bola Blaire z porcelánu a to ma trochu odradzuje. 
Lucasa poznáte pravdepodobne skôr, než Rusha. Lucas sa objavil v knihe Easy a narozdiel od Rusha je uzavretý do seba, ani zďaleka nie taký vtipný a možno ani nie taký... sexy(?).
Ale Rush vie hrať na gitare a spievať!
Ach.

Víťaz:


3. Will Herondale x Jem Carstairs
Fajn. Toto je možno jednoduchšie, než som čakala, že bude. V prvých dvoch knihách som ešte zúfala nad tým, koho si vybrať, koho mám radšej. Ku koncu druhej knihy som si uvedomila, že ten pravý je Will. A preto...

Víťaz:  Will Herondale


4. Tobias "four" Eaton x Patch Cipriano
 Ďalšia zložitá situácia. Tobiasa som mala rada, kým som nevidela herca, ktorý ho bude hrať (z neznámych dôvodov mi ten herec príde ako napumpovaný chalan bez mozgu). A Patcha si už ani nepamätám :( Títo dvaja nemajú nič spoločné, maximálne to, že som ich kedysi mala veľmi rada a teraz to tak už nie je.
Tobias je silný bojovník, známy vďaka svojmu nízkemu počtu strachov. Patch je padlý anjel (ak si dobre spomínam). On je ten typický chalan, ktorý sa mi páči. Ten temný, rebel atď.

Víťaz: 


5. Will Herondale x Jace Herondale
Predstavte si, keby títo dvaja spolu bojovali. Epické. hihi. Možno preto TID skončilo tak ako skončilo pretože si neviem predstaviť situáciu týchto dvoch mládencov v jednej miestnosti.
Jace aj Will obaja prekypujú vtipom. V prípade Jacea je to samochvála, pýcha a podobne, Will je viac... hnusný. Jeden je blond a druhý tmavovlasý. Vždy som letela na tmavovlasých. Ale Jace je sfilmovaný a hraje ho my one true love - Jamie.

Víťaz:


6. Augustus Waters x  Tobias Eaton
 Nechcem byť zlá (prosím nezabite ma), ale tu som ku Augustusovi naozaj nevedela nikoho vybrať. Niekoho, kto by bol narovnako. Chvíľu som premýšľala nad Peetom, nakoniec sa tu dostal Tobias. A som rozhodnutá kto vyhrá.

Víťaz: Augustus Waters


7. Adrian Ivashkov x Jace Herondale
 Impossible. Toto je jediná dvojica, z ktorej si naozaj vôbec neviem vybrať. Teda ani z ostatných som si nevedela vybrať, ale týchto dvoch mám natoľko rada, že to proste nejde. 


8. Tobias Eaton x Peeta Mellark 
 Ach, toto je slabý súboj, pretože je jasné, že vyhrá...

Víťaz: 
 

 Others: 

9. Finnick Odair x Gale Hawthorne
Jednoduchá voľba, keďže z neznámych dôvodov nemám rada Galea.
Víťaz: Finnick
image
 
10. Charlie Scorsoni x Percy Jackson
Nečítala som ani jedno, filmy som ale videla. Možno v knihách sú hrdinovia iní, no Percy ma nijako neoslovil.
Víťaz: Charlie

11. Eddie Castile x Christian Ozera
Ťažká voľba. Pretože Eddie je v Bloodlines dokonalý. A Christiana hrá veľmi super sexy krásny herec (Dominic Sherwood)
Víťaz: Christian
 

Koho by ste si vybrali vy? A aké dvojice navrhujete ešte ? :) 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať