pondelok 24. marca 2014

Posuď knihu podľa obalu (3)

Z dielne Syki


Ghostgirl: Diagnóza: Láska

Tonya Hurley

Anotácia:
Romantika je mŕtva.

Predtým, než môže Charlotte Usherová konečne odpočívať v pokoji sa musí vrátiť na tragické miesto jej úmrtia: na strednú školu. Stále má ešte jednu poslednú úlohu, ktorú musí splniť, ale nikto jej neprezradil, čo sa stane, keď sa zaľúbite do triedneho projektu. Charlotte by zomrela (znovu) pre lásku. Ale keď jej lístok k posmrtnému životu znamená čeliť  obávanej, až príliš dôverne známej bolesti z neviditeľnosti, môže to pre ňu byť príliš veľa na to, aby to vydržala. 

„Fanúšikovia Tima Burtona a Edgara Allana Poea za toto fantastické, neuveriteľné čítanie položia životy.“
Časopis School Library Journal

zdoj: goodreads.com





Môj názor: Táto séria má celkovo krásne, nádherné, perfektné, fantastické a neviem ešte aké obálky. Pridávam sem tretiu časť, lebo tú mám doma. Držala som ju v ruke a viem presne ako vyzerá. Tu by sa definitívne potvrdilo, že obálka predáva. Kniha má zaujímavý dej, ale skôr pre mladšie obecenstvo. No späť k obálke... okraje strán sú strieborné a ladia s nakresleným príveskom na obálke. Srdce, v ktorom je pravdepodobne Charlotte, respektíve len tmavý tieň dievčaťa, je priesvitná fólia a vnútri je to dievča vykreslené úplne, nie len ako tieň.
Kniha má celkovo geniálne spracovanie. Každá kapitola začína citátom a obrázkom. Tie obrázky som kedysi dávno aj kreslila.


 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať