nedeľa 29. júna 2014

Diary: Ďalší džínsový denník!!!!


A je to tu! Teda ani som to nečakala, ale je tu ďalší Džínsový denník. Fakt som bola prekvapená, keď som toto zistila. Okamžite som musela zdielať na FB  túto šťastnú novinku aj s ukážkou.
...
...
...
...
A viete čo sa stalo? ZUZKA MI TO OKOMENTOVALA. Fakt som sa asi pol hodinu len usmievala na obrazovku ako retardovaná Barbie bábika.
Dopísala som k tomu aj to, čo moja kamarátka povedala, čo som na to odpovedala ja a v tom komentár. Neskutočne mi to zlepšilo deň. A neviem sa dočkať na pokračovanie Džínsového denníka, ktoré môžeme očakávať 30. 9. 2014. 
Ak si chcete prečítať ukážku (aj s tým komentárom:DD), skočte na FB blogu :)

Ďalej, snáď ste si všimli, že ikonka Dear Diary sa zmenila. Keď už ide to leto, tak prečo neosviežiť aj trochu ikonky. Čo na ňu poviete? 


Včera som sa rozhodla, že konečne sa pustím do Summer reading list a hneď som začala s knihou Scoring
Wilder, na ktorú ma priviedla skvelá Judit. Ak ste pravidelným čitateľom môjho blogu tak je dosť možné, že už viete, ako veľmi milujem knihy, kde hlavné hrdinky hrajú nejaký šport, väčšinou ten skôr chlapčenský. Okamžite som vedela, že sa mi táto kniha bude páčiť a stačila mi na to len Juditina recenzia.
Čítala som to do štvrtej rána a nešla by som ani spať, keby mi nebolo tak veľmi zle (nechcem byť žena). Skrátka som to musela vyspať. Zobudila som sa o 1 poobede...
 Skôr než prejdem k môjmu snu vám zatiaľ poviem dojmy z tejto knihy. 
Keď som t o začala čítať, smiala som sa na každej jednej strane. Do Liama som sa zamilovala už keď len autorka spomenula jeho meno (viac vám o tom poviem v recenzii, lebo ak to všetko teraz porozprávam, potom vás to nebude zaujímať). Kinsley, teda hlavná hrdinka ma oslovila už hneď na začiatku, lenže o niečo neskôr mala pár chvíľ, ktorými by sa rozhodne zaradila na zoznam A tak som sa najeb***. Modlila som sa, aby sa to zlepšilo a splnilo sa to. Som ešte len presne v polovici. Teda už o niečo za ňou a milujem tú knihu. Snáď sa kniha bude už len zlepšovať a ja konečne po VEĽMI dlhom čase dám 5 hviezdičiek. 

 A k tomu snu - neskutočná konina sa mi snívala. Išli sme s rodinou na výlet, ktorý zhodou okolností sa konal v lesíku oproti môjmu bloku. Lesík tam v skutočnosti nie je, no teraz tam záhadne bol. A niekto niečo potreboval, tak som sa ponúkla, že po to skočím svojim autom. ešte raz vám zopakujem, že SVOJIM. Nemám auto a nemám ani vodičák, ale bol to krásny pocit nastúpiť do vlastného auta. Už na začiatku sa mi zdalo, že nejako divne šoférujem. Je fakt zaujímavé, že vo vlastnom sne som si uvedomovala ako zle šoférujem. Ledva som sa vyhla autám, ale zabudla som odbočiť. Ocitla som sa zrazu s autom na konci Košíc - na THCčku. Nevedela som brzdiť a prišla som na to, že auto mi normálne brzdí len keď stačím pravou rukou volant a nohou brzdu. Akoby som sa prebúdzala, postupne mi dochádzali detaily. 
Nevedela som brzdiť poriadne, tak som do každej odbočky išla bez zastavenia, preto som nestíhala pozerať do speťáku. V ňom som ani vlastne nič nevidela. Na konci sna som si tiež uvedomila, že existuje aj niečo ako prevodovka. Môj mozog si sám začal odôvodňovať sen v sne.  V sne som premýšľala, prečo som nepotrebovala radiť rýchlosti a vyvodila som si z toho, že som mala automatickú prevodovku. Až na konci som fakt začala krútiť tou pákou, no nevedela som ju používať. 
A potom som sa prebudila. Ale musím priznať, že šoférovala som skvelo. Ešte na začiatku sna som si sama v SNE povedala, že si to dobre dávam. 

Ok a teraz idú prcičky, ktoré milujem, ale akosi sa mi to nechce pozerať. Asi idem ďalej čítať Scoring Wilder, aby som už zajtra konečne pridala novú recenziu. 

Čauky :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať