piatok 27. júna 2014

Diary: Slnko svieti, voda láka...

 

A je to tu. Konečne sú prázdniny. Tento rok budú o niečo dlhšie, keďže sa začínajú o tri dni skôr. Všetko vyzerá byť skvelé, až na jednu drobnosť - počasie. Pamätám si predchádzajúce roky, kedy som o takom čase v kraťasoch po Košiciach behala a s partiou sme oslavovali koniec roka. Teraz je zima. Fakticky zima. Slnko síce svieti, no vonku je chladno.
Sedím unavene doma na svojej posteli oblečená v mikine. Dnes nejdem nikam, keďže celé východné Slovensko sa chystá na Kamenec na Šíravu. Mne sa tam ísť nechce, pretože si viem predstaviť asi ako to tam bude vyzerať. Zároveň nechcem míňať peniaze a tiež nemám kde spať. Musela by som ísť tam a v ten deň aj domov. 
Vysvedčenie bolo uspokojivé a je to zároveň moje posledné koncoročné vysvedčenie mám taký pocit. Budúci rok maturaaaaa...

 
A aké sú moje plány na leto? Tak rada by som niekam išla, no nejdem. Žiadne more, piesok, cudzinci.... Do pekla aj s prerábaním bytu!!! Maximálne tak pôjdem na kúpaliská do Maďarska, keďže v Košiciach na kúpaliská nechodím. Nečudujte sa, hlava na hlave, kúpalisko veľké ako jedno malé detské ihrisko, kopa počerných obyvateľov, takže sa už len báť, kedy vás kto okradne, o vstupnom ani nehovorím. Radšej chodíme do Maďarska, kde sú úžasné kúpaliská aj s toboganmi a podobne. 
V auguste mám zabezpečenú brigádu, snáď si niečo zarobím. A keď si to zarobím, možno pôjdem so sestrou v septembri niekam. Najlepšie k moru. Pochybujem, však. Možno zájdeme do Prahy.

Už v utorok idem do Budapešti, keďže mi po pol roku dôjde sestra z Lisabonu. Skočíme si niečo nakúpiť (konečne si snáď nájdem nejaké normálne oblečenie, ktoré sa mi aj bude páčiť) a potom na letisko. Zrejme prvý a posledný výlet mimo Slovenska. Skúsim sa ešte dohodnúť s otcom či nás niekam nevezme. 
 
Poslednú dobu sa akosi nudím a neviem, čo mám robiť. Keďže som nič nečítala, nemôžem napísať ani recenziu a žiadne články ma momentálne ani nenapádajú. Inšpirácia mi na pár dni zmizla. Škoda.
Mimochodom, neporadil by mi niekto ohľadom spolupráce s nakladateľstvami? 

Tak čo? Ako ste dopadlo vy? Aké bolo vysvedčenie? Čo vás čaká toto leto?  


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať