sobota 19. júla 2014

Diary: Neplatená domáca brigáda


Zatiaľ najhoršie prázdniny. 

Keďže sa rodičia rozhodli prerábať byt, ktorý, mimochodom, prerábame už dva mesiace, nejdeme nikam na dovolenku. Sestra chodí do roboty, ja budem až v auguste. Čakala som, že si aspoň prvý mesiac prázdnin nejako užijem, ale nenapadlo ma, že nemať priateľov je taká osamotená vec. Nemám s kým ísť kam. Od začiatku prázdnin som sa nebola nikde kúpať. Chcela som, aby sme išli aspoň do Maďarska, lenže rodičia si nejako užívajú samy. Chodia na Domašu do Reidovej (ako sa to píše? :D), na Ružín, na Geču a neviem kde všade. Huby ryby huby ryby... volajú ma, ale čo z toho? Idem, poopaľujem sa, neokúpem sa, zanadávam si na hmyz a alergiu, zvyšok dňa prekýcham, objavím milión štípancov od ovadov... nie, nič pre mňa. 

Nové poličky, sadrokartónová stena a znížený strop!!!
Takže chodím so sestrou na pivo a dennodenne doma upratujem. Aspoň že už konečne finišujeme. 
Naposledy... asi pred piatimi dňami, keď sme maľovali, tak som drhla po kolenačky farbu zo zeme. Od vtedy má boli celé zápästie a nechápem, čo s ním mám. Nie je opuchnuté ani nič. Skrátka mi bolí, keď vezmem nejakú ťažšiu vec, napríklad pohár (piva :D) alebo tak. Ešte že mám bandáž doma, ktorú mi mama kúpila ešte vtedy, keď som mala zlomenú ruku (1.1.2013 :D - áno, to len ja si môžem zlomiť ruku na nový rok :D).

Tiež som bola donútená minule vypratať poličky s topánkami. Až som bola prekvapená, koľko topánok mám. A tri páry som vyhodila. Jedny veľmi krásne poltopánky s kožušinkou :(((. Prederavila som opätkom semiš či čo to je, takže nič už z nich. 
skoro všetko moje topánky :D... teda všetky...
nevedela som, že mám toľko šteklou
PREDAAAAAM!!!!
aj tieto papučky PREDAAAAAM!!!!
Aj izbu som si popratala. Konečne po... roku (?) som si vyčistila nástenku. Pôvodne som ju chcela vyhodiť, nakoniec som poprosila uja, nech mi nástenku pripevní späť na stenu. Pár vecí som vyhodila, niektoré som nechala a fotky som dala vylisovať do... Zlodejky duší myslím hah. 
ja som toto malé čudo vpravo, ktoré oslavuje :)

nie, vôbec neškrtím sliepku :DD
z čias, keď som bola malé kurča na základke.... áno kurča, kokos ne také žlté vlasy som mala hahhaha
Spomienky na môj prvý koncert! Alice Cooper v košiciach :)
Spomienky na prvý ročník na gympli. Študentské desatoro, lístok na imu, lístok na prijímačky, karta z lyžiaraku a moja prvá trebišovica!!
Toto NIKDY nevyhodím, lebo to bol môj prvý zápas majstrovstiev sveta aký som kedy videla na vlastné oči. A podľa mňa aj posledný. A bolo to USA a Kanada. Najlepší zážitok :33




2 komentáre:

  1. Máte peknú obývačku :D :)
    Škoda, že keď sa hrali MS u nás, tak som bola malé decko (hej.. pred tromi rokmi som BOLA malé decko :D), ktoré hokej nebavil. :D Ale už ma baví (akurát po MS 2011 sa začal ten ošial :D) a chcem ísť budúci rok do Ostravy na nejaký zápas. ^^ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa nebavil hokej keď sme boli majstri :D a dva roky či nejako takto na to som na ňom bola závislá :D odkedy nám v KE postavili steelku tak som tam už stále chodila na zápasy :D
      joooj to by som chcela aj ja :( :D

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať