streda 6. augusta 2014

Unboxing 2: VYHRALA SOM!!!

 

Asi neviete, že som nedávno vyhrala jednu súťaž, čo? 
Síce som to písala na FB a tak, doteraz som sa to snažila tajiť, nech to na vás raz vyhrniem poriadne. Tancovala som si po byte, keď mi to Maci napísala. Ešte teraz sa usmievam ako mesiačik na hnoji.
A čo je najpodstatnejšia vec? KDE SOM TO VYHRALA!! Takže šup šup šup šup šup na Macin blog, všetci ho navštívte a buďte na túto dievčinu milí, lebo je úžasná :))) prečítajte si jej recenzie či rôzne iné články a milujte ju so mnou hah :3 
A viete, čo je ešte lepšie okrem toho, že je to moja prvá súťaž, ktorú som vyhrala? Maci si ma osobne vyhrala kvôli tomu, že som jej sympatická a tak. No nie je to zlaté? 
Takže sa s vami podelím o to, čo som vyhrala, a čo mi k tomu Maci pribalila.
Inak spomínala som, ako milujem Martinus? Raz dávno určite, ale keď tie odznačiky sú milé, nehovoriac o záložkách.

Kniha: Piata vlna (The 5th Wave)
Autor: Rick Yancey
Vydavateľstvo: Tatran
Obsah: Po Prvej vlne ostala len tma. Po Druhej unikli len šťastlivci. A po Tretej sa zachránili iba nešťastníci. Po Štvrtej vlne platí jediné pravidlo: nikomu never.
Teraz sa schyľuje k Piatej vlne a na osamotenom úseku autostrády sa pred nimi snaží uniknúť Cassie. Pred bytosťami, ktoré sa iba podobajú na ľudí, potulujú sa po krajine a zabíjajú všetko okolo seba. Pred bytosťami, ktoré rozprášili posledných obyvateľov Zeme. Až kým Cassie nestretne Evana Walkera, je presvedčená, že prežije, iba ak ostane sama. Očarujúci a záhadný Evan môže byť Cassiinou jedinou nádejou pri záchrane jej brata - ba dokonca jej samej. No Cassie si musí vybrať medzi nádejou a zúfalstvom, medzi vzdorom a porážkou, medzi životom a smrťou. Musí sa vzdať alebo postaviť na odpor.
Dúfam aj ja, že sa mi bude páčiť OBSAH knihy, obal už milujem :) darčeky veľmi potešili (hlavne moje milované hašlerky :333) a čaje ešte dnes ochutnám :)


To je vše přátelé
(áno, citujem Looney Tunes)
 Dúfam, že sa potešíte trochu so mnou haha

10 komentárov:

  1. Ahoj! Nominovala som ťa na TAG: LIEBSTER AWARD :) Snáď sa nenahneváš:D :)
    http://misha-book-maniac.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty se máš!! Moc gratuluji! :) Úžasná výhra.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No vidíš! :D Aj tebe sa podarilo ! :D Gratulujme :3 Ja som ju už skôr vyhrala.Som zvedavá čo na ňu povieš!(čakám Recenziu)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. konečne ! :D to som aj ja zvedava, ale najprv sa budem musieť prepracovať HP dvojkou, City of Heavenly fire, Silver shadows a tak nasleduje piata vlna :D a to ešte do roboty chodim, neni čas :(((((( čakaj čakaj, už dlho som nepridala žiadnu recenziu, by sa hodilo už nejaku dat :D

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať