nedeľa 9. marca 2014

Posúď knihu podľa obalu (1)

http://knizni-doupe.cz/?p=113
Z dielne Syki.

Wild Cards

Simone Elkeles 

Po tom, čo ho vyhodia z internátnej školy, rebel Derek
Fitzpatrick nemá inú možnosť, len žiť s jeho naivnou, blonďavou nevlastnou matkou, kým je jeho otec v armáde. Veci sa rýchlo zmenia zo zlých na ešte horšie, keď Derek zistí, že jeho nevlastná matka ich plánuje presťahovať do jej rodiska – do Illinois. Derek počíta dni kým konečne môže byť sám, a posledná vec, ktorú potrebuje je sa zapliesť do problémov nejakej cudzej rodiny.
Ashtyn Parker si je istá jednou vecou – ľudia, na ktorých ti záleží odídu len tak bez rozlúčky. Futbalové štipendium jej konečne môže ponúknuť šancu na odchod. Preto robí všetko preto, aby vyhrala štátne majstrovstvá, až kým ju jej priateľ a zároveň hviezdny quaterback nepodrazí tým, že sa pridá k ich najväčšiemu rivalovi. Ashtyn potrebuje nový plán, ale ten zahrňuje dôverovanie Derekovi – niekomu, koho Ashtyn ledva pozná, niekomu, kto sa narodil pre porušovanie pravidiel. Je ochotná ukázať svoje srdce, aby vyhrala?  



Môj názor: Priznám sa, že keď vidím krásnu obálku na knihu, láka ma to, aby som si ju prečítala. Pri tejto ma to nelákalo vôbec. Skôr anotácia áno, pretože zbožňujem knihy s americkým futbalom, hlavne keď ho hraje dievča. Neviem, čo presne sa mi na obálke nepáči. Možno to, že je príliš tmavá... ja neviem. Celkovo sa mi nepáčia obálky kníh od Simone Elkeles. Ale kniha je super :) Tu platí "Nesúď knihu podľa obalu"!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať