štvrtok 3. apríla 2014

Diary: Apríl mesiac bláznov


Wlecome April.

Prvý apríl už je za nami, zaujímalo by ma, ako Vás napálili? (ak vôbec nejako) Mňa akurát tak nevlastný otec, ktorý ma poslal do schránky, vraj mamka niečo chcela, aby som pozrela či prišlo. Volám mame, že čo to malo byť a ona nechápala. Ja hej. Prvý apríl -_-
A hodinu pred polnocou som napálila jednu osobu, ktorá si ma vzápätí vymazala z priateľov zo všade. Smutné :( Just kidding.

Dnes som šla na kávu s kamoškou... mala som zázvorovú limonádu :D
Skočila som do Manga si pozrieť okuliare, topánky a nejaké tričko. Našla som mega pekné a mega drahé sandále. Okuliare som objavila pekné v SIX-e a aj v H&Mku. Nekúpila som si ani jedny, lebo ani jedny nie sú také aké som chcela a nebola som si istá či sa mi hodia. Ale vrátim sa ta a kúpim si tie z H&M.
tietoooo -



Och a do konca roka musím natočiť a potom zostrihať video na INF. Neviem akože ČO mám točiť, ale v pohode. Prečo jednoducho nemôžem urobiť video o hocičom? Keby ste náhodou poznali nejaký superko duperko program na strihanie videí, nie príliš náročný, no nie Windows movie maker, niečo, kde je viac vymožeností, prosím dajte mi vedieť.
A už keď som pri tých videách, včera som sa trošku potrápila a konečne pridala na YT kanál nové videjko. Funny moments tentoraz hercov z Divergencie.


Snáď sa vám páči. Teda ak rozumiete hahha.

Pri tej DIvergencii ostanem a musím sa ospravedlniť Theovi, že som ho odsúdila ešte predtým, než som film videla. Theo je jeden sexy Brit (všetci by ste povinne mali vedieť, že mám slabosť na Britov) so sexy telom a sexy hlasom a sexy vtipom a sexy menom hihihi. O Shailene sa ani nevyjadrujem. Vždy som ju mala rada a ani Divergencia to nezmenila. Neviem sa dočkať pokračovania či filmu The Fault in Our Stars, kde opäť uvidím Shailene. Som rada, že sa ostrihala, kratšie vlasy jej pasujú viac :)
A pár vtípkov z Tumblr:
A pri tumblr funny pics ostanem a pridám ešte jeden, ktorý ma neprestane baviť a rozosmievať asi nikdy.



Tiež som premýšľala o písaní novej knihy. Nie som si ňou ale istá, pretože na tú tému som sa snažila napísať knihu už niekoľkokrát a vždy som to vzdala. Mám síce dobrý nápad, už dokonca aj názov, ale naozaj neviem či ak to začnem, budem aj pokračovať.
Napísala som už aj anotáciu.

Spím, vstávam, idem do školy. Kreslím si po lavici, som doma, môj jediný kamarát je notebook. Spím, vstávam... kolobeh pokračuje a končí pri otázke: "Čo by ste robili, keby váš otec držal vašu milovanú mamu pod krkom"
Kópia kópie.

Čo vy na to?

Akurát pozerám Frozen inak. Milujem tú rozprávku, je neskutočne krásna. Tá nemotorná Anna, ktorá ani zďaleka nie je taká populárna ako Elsa. hihi Elsa the Pizza Queen.



March/April pics gallery:




A teraz sa chystám na Heinekena, jedlo atď.
Questions and more pics? hore sú linky na ask či instagram, budem rada ak ma navštívite aj tam hihi.

Asociál sa s Vami lúči.
xoxo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať