nedeľa 6. apríla 2014

Posúď knihu podľa obalu (4)

Z dielne Syki

Dokonalý pár

Ally Condie 

Anotácia: 
Cassia vždy verila, že Spoločnosť pre ňu urobí najlepšie rozhodnutia: čo má čítať, čo má pozerať, v čo má veriť. Takže keď sa objaví tvár Xandera na obrazovke počas Výberového ceremoniálu, Cassie okamžite vie, že je to určite jej vyvolený... až kým nezbadá tvár Kya Markhama, ktorá prebleskne na maličkú chvíľku predtým, než obrazovka stmavne.

Spoločnosť jej povie, že je to len chyba, zriedkavá porucha, a že sa má sústrediť na svoj predurčený šťastný život po boku Xandera. Ale Cassia nemôže prestať myslieť na Kya, a ako postupne začínajú k sebe cítiť niečo viac, Cassia začína pochybovať v neomylnosť Spoločnosti a musí si vybrať z nemožného: medzi Xanderom a Kyom, medzi životom, ktorý pozná a cestou, ktorou sa ešte nikto neopovážil ísť.






Môj názor:  Knihu som začala čítať, no nejako ma nebavila. A bolo to už dávno, možno sa do nej ešte niekedy pustím. Ale tu sa jedna o obálku, ktorá je zaujímavá. Je v podstate jednoduchá, obyčajné sivé pozadie a do toho dievča uväznené v guli. Obálka sa mi páči, aj keď neviem či obsah je rovnako pútavý.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať