nedeľa 6. apríla 2014

Diary: old photos, himym and batb


Včera som sa rozhodla, že urobím poriadok v byte a povyberám veľkonočné ozdoby. Kým som ich hľadala, objavila som dva staré fotoalbumy. Jeden venovaný fotkám mojej mamy, druhý sestre. Aké milé, že ja také nič nemám. Boli tam sestrine fotky ešte keď mala týždeň, tri týždne, mesiac atď atď. Krásne označené, popísané, potom už len prázdne a medzi stranami zastrčené moje fotky zo škôlky. 

Akosi sa mi zachcelo si pozrieť viac fotiek, lenže ku ostatným sa neviem dostať, keďže nemeriam tri metre a mama tie albumy uložila tak vysoko, až mám pocit, že použila Vingardium Leviosa alebo čo. Určite chodila ma Rockfort, keď bola malá a tají to pred nami. lol.

Aj tak som si však zaspomínala na tie časy, keď som chodila do škôlky. Vždy keď bol karneval som bola najlepšie vyobliekaná, pretože moja mamka má skvelú predstavivosť. 
Červená čiapočka, včela - so super topánkami haha, mandarínka (?) a nakoniec pirát! Pamätám si ako sme premýšľala, čím urobiť hák. Potom mamku osvietilo, oblepila rolku z toaletného papiera farebným papierom a zo sivého vystrihla háčik. Originalite sa medze nekladú.



Už keď som pri tej škôlke, aj ďalšia fotka ma rozosmiala. Nechápem totiž, prečo držím kyticu, nohu mám opretú o dreveného koňa (čo nevidíte) a na krku Tattoo choker. Už ako decko som poznala správnu módu haha.

A fotka, nad ktorou sa vždy smejem, keď ju vidím, ja, sestra a chudák sliepka, ktorú škrtím. Je mi to ľúto, nechápem, čo som s ňou robila :( Viem len, že mi mamka hovorila, ako za mnou všetci utekali, nech ju pustím, cvakli a hneď mi chudák zvieratko brali. 

Naozaj obdivujem fotky, ktoré fotil môj dedo. Bol síce amatérsky fotograf, no jeho fotografie vyzerajú skvele. Vždy, keď som bola u babky a pozerali sme fotky, čo nafotil počas maminho detstva, som ho obdivovala. 


 Aaaa mamka stredoškoláčka

Tiež som objavila náš starý polaroid Spice girls hahahah. Neviem, prečo práve Spice girls, ale dobre, je pekný čierno- ružový. Originálny. Škoda, že už k tomu nemám tie papiere. Vlastne ani neviem, či funguje. 

Tiež môžem spomenúť môj veľmi produktívny včerajší deň. Po prataní a pozeraní fotiek som si vzala notebook, vzala Heinekena, neobedovala sa (PIZZA!!! a celá len moja) a pustila si seriál, ktorý som začala pozerať len nedávno - Beauty and the beast. 

Prečo všetky seriály, ktoré pozerám (takmer  všetky) zahrňujú veľmi sexi hercov (alebo len jedného, ale aj to stačí)? Síce mám z toho nerv, lebo skôr sa v porne vezmú jak tam pobozkajú. Je to pomaly jak Šeherezáda, no aj tak ma to zaujíma. A aj ma zaujímajú ďalšie half-naked scény. Veď ten herec nemá len tehličky, ale hotový tehlový múr. Hot hot hot hot hihihih,



Fakt odporúčam, žena detektívka, zlatá herečka, sexy herec. Zaujímavé skrátka. Nahradila som tým v podstate HIMYM, ktoré tento týždeň skončilo.

SPOILER ALERT! (čítaj len, ak si videl/a poslednú časť)
AKO TO TAK MOHLO SKONČIŤ? Robia si zo mňa srandu? Celá posledná séria ma v podstate až tak nebavila a čakala som len na tú svadbu a na ten moment, keď Ted a to dievča budú konečne spolu. Ale nieeee proste oni to tak dokakali ako sa len dalo. A je toho veeeľka škoda, pretože som ten seriál zbožňovala a budú mi chýbať Barneyho hi5 a legen-wait for ir-dary scény. Čí ich myšlienkové rozhovory. Skrátk bol to neobyčajný seriál s hrozným koncom. Fakt. How I Met Your Mother je veľmi nevýstižný názov. Malo sa to volať How I Met Your Aunt Robin and Didnt Marry Her, So I Need Your Approval If I Can Now. Celý vzťah Barney-Robin pokazili, možno by som sa ešte zmierila s tým, čo sa stalo tej mame, keby Barney a Robin spolu BOLI. Fuck this shit.

ok finito. Po fajných jahodách a banáne sa idem normálne najesť lebo som hladná a plakať nad bolesťou ucha. Mám taký pocit, že mám 3x za osem mesiacov zápal ucha. Už týždeň ma štípe, najnovšie je spuchnuté a hnusne bolí. Nejdem k lekárke, nechcem počuť, že je to zápal :(

Och a včera si tak sedím v obývačke na gauči a začne blikať svetlo. Infarkt som dostala, keď zrazu zhaslo. Freaking ghosts. lol. 

xoxo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať