piatok 18. apríla 2014

Movie Review: Adult World

Názov: Adult World 
Žáner: Komédia
Režisér: Scott Coffey
Hrajú: Emma Roberts, Evan Peters, John Cusack a ďalší...
IMDb hodnotenie: 6,1
CSFD hodnotenie: 55%

Obsah: Amy, naivná čerstvá absolventka vysokej školy verí, že je predurčená k tomu, aby sa stala geniálnou poetkou. S nevôľou prijme prácu v sex shope, zatiaľ čo sa dostáva do role chránenkyne mentora, jej obľúbeného spisovateľa, osamelého Rata Billingsa.







Môj názor (spoilers alert):
V poslednej dobe rada pozerám nejaké nezávislé indie filmy či filmy s tématikou, s ktorou sa viete vžiť. Aj takto nejako som narazila na toto dielo. Trailer vyzeral zaujímavo, no neočakávala som toho priveľa. Na moje prekvapenie ma film zaujal hneď. Hlavná hrdinka chce byť poetkou, urobí pre to všetko. Napríklad aj príjme prácu v sex shope aj napriek tomu, že je panna. Film o mne. Až na to, že ja poetkou byť nechcem, stačí mi, keby som bola spisovateľka. (haha)
Nízke hodnotenia filmu ma prekvapili, pretože som ich pred pozretím nevidela a celkovo si myslím, že to bolo dobré. Nebolo to skvelé, bolo to slušné až dobré. Páčilo sa mi to skrátka.
Emma Roberts je vynikajúca herečka. Zbožňujem ju. Tu na svoj talent ešte viac poukázala. Smiala som sa takmer celý film z jej hrania. Keď sa tešila a tancovala či bola nahnevaná a rozbíjala gitaru. Všetko zahrala skvelo a ja som jej uverila.
Taktiež ľutujem, že nepozerám American Horror Story, keďže tam hraje Evan Peters. Keď som ho zbadala prvýkrát vo filme, srdce sa mi zastavilo. Taký zlatý bol s tými kučerami a sexy úsmevom. A k tomu umelec, čo viac si priať?
A John Cusack? Mám naozaj hovoriť niečo o jeho hereckom výkone? Veď on je legenda.
Bolo tam mnoho skvelých scén, na ktoré tak skoro nezabudnem a možno si tento film pozriem ešte raz. Vtip nechýba, obsadenie perfektné. V hlavnej hrdinke som sa častokrát videla. Čo často, stále! Film je prakticky o mojej budúcnosti haha. Na to som prišla už na začiatku filmu. Možno preto sa mi tento film tak páčil, lebo som sa stotožňovala s hrdinkou. Hor sa na to, povinne pozerať, vrelo odporúčam.

Moje záverečné hodnotenie: 70%



2 komentáre:

  1. Čooo? Vieš, koľko som tento sprostý film hľadala a nenašla som? :D Ale to bolo ešte asi pred rokom a potom som naň zabudla. Hneď aj idem na to. Všetkých troch hercov zbožňujem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vazne? :DD ja som rad dakde klikla a hned som to našla. Len sa mi to nechcelo pozerat a vcera som sa k tomu akosi opäť dostala. pozeraj pozeraj ! Emma je skvelá hihi :D

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať