sobota 19. apríla 2014

Movie Review: Molly Maxwell

Názov: Molly Maxwell
Žáner: Dráma
Režisér:
Hrajú: , , a ďalší...
IMDb hodnotenie: 6,7

Obsah:  Na Pokrokovej škole vo Phoenixe, kde sa každý snaží zatieniť každého svojimi kreativnými vyjadreniami vlastnej osobnosti, 16-ročna Molly Maxwell by bola radšej neviditeľná, než by odhalila, že je úplne obyčajná. Keď jej mladý, pohľadný a rozčarovaný učiteľ Angličtiny vstupuje do deja a radí jej, aby jednoducho bola sama sebou, Molly zrazu začne prekvitať. Ako sa ich študent-učiteľ vzťah prehlbuje do intímnejšieho, Molly sa stavia do neočakávaných situácii presadzujúc si to, po čom túži. Ale s každým divným a zároveň krásnym krokom vpred tejto nemožnej romanci, Molly riskuje, že stratí všetkých, ktorých miluje.


Môj názor (spoilers alert):

A je tu ďalší z mojich indie super filmov. Alebo ďalšia vec z mojej úchylky študent - učiteľ. Tak som tento film aj pôvodne našla.
Film mi väčšinou pripomínal sériu Slammed. Pekný učiteľ, ktorý mi celý film prišiel taký nedostupný, akoby Molly ani nikdy nemal rád. Tá narozdiel od neho ho zbožňovala už od začiatku. Neskutočne sa mi páčilo vintage obliekanie hlavnej hrdinky, čím si film u mňa len prilepšoval spolu s krásnou scenériou ostrova, kde boli prvýkrát spolu fotiť. Opustený ostrov, more, ona a pekný muž, do toho všetkého staromódny foťák. Skrátka krása.
Dej bol v podstate jednoduchý a typický. Mladá sa zaľúbi do profesora, nikto o tom nesmie vedieť, stratí kamarátky, lebo im klame, príde sa na to, zaracha, koniec. Typická postupnosť, no tu to bolo obohatené tým vintage štýlom, kreativitou tínedžrov. To ich obliekanie, štýl či alkohol.
Párty číslo dva bola prekvapujúca a tak trochu som si to aj užívala, pretože konečne urobila niečo šialené. Nie žeby paktovať s učiteľom šialené nebolo. Za celý film, čo som sa usmievala som pri tom, čo zrobila na tej párty jásala. Naozaj som si hlavnú hrdinku zamilovala a v trápnych momentov s ňou súcitila či sa cítila trápne tiež.

Koniec bol akoby nedokončený a neviem, čo z neho odvodiť. Čo sa stalo. Jediná škoda, že to tak ukončili a ja tomu teraz nechápem.
Inak to bol presne môj štýl, pohodový film plný kreativity a zakázaného romániku. Uf a zabudla som spomenúť - sexy učiteľ je BRIT!


Moje celkové hodnotenie: 75%



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať