nedeľa 4. mája 2014

Diary: Just chill and enjoy the moment


Dlho som nepridala nič do tejto rubriky, tak sa hlásim dnes.

Akurát si popíjam pivo (ako každý deň hah) a neviem prestať premýšľať nad knihou Finding it, ktorú práve čítam. Vnukla mi dokonca myšlienku na niečo, čo by som mohla písať aj ja. Lenže ja vždy mám nápady, začnem písať a nikdy to poriadne nedokončím. A tiež je pravda, že som premýšľala, že z toho čo teraz píšem (a nikde nepridávam) by som mohla urobiť sériu a druhý diel by bol ten môj skvelý nápad. Ach, prečo neexistuje nejaký program, ktorý bude písať sám, kým ja budem diktovať?

Posledné dni som sa akosi vyhýbala škole. Skrátka som prišla len na dve hodiny a odišla som. Neviem ako vydržím ešte dva mesiace. A neviem ako si opravím známky, aby ma budúci rok prijali na nejakú decentnú vysokú školu mimo Slovenska. V piatok máme rozlúčku s maturantmi a potom ideme celá trieda (škola) do mesta na košické slávnosti. Respektíve je to niečo na oslávenie tých desiatich rokov v EÚ. Ach jaj.

Mimochodom som dopozerala Sherlocka a nechce sa mi veriť, že musím čakať až do roku 2016. Odkedy som s týmto seriálom skončila, nechce sa mi pzoerať absolútne nič. Včera som si asi po desiatykrát pustila Pýchu a predsudok, lebo je to skrátka geniálny film. Aj tak som ho vypla a šla spať, keďže som bola hore do pol šiestej ráno a nevedela som spať, tak som už o 11 bola hore. Dnes som vstala ešte skôr. To sa na mňa nepodobá.

Mimochodom, akurát som pozrela na svoj blog, že mám nového nasledovateľa, ak sa nemýlim tak blogerku z Košíc. Aké milé vidieť v podstate knižný blog s autorkou z môjho mesta. hihi.

A tak si užívam tento krásny deň s pivom, hudbou (počúvam to isté už skoro mesiac, stále dookola omg), Slnkom svietiacim mi do xichtu (krása -_-) sediac na gauči. Radšej nemyslím na školu, radšej nemyslím na nič. Teda vlastne nie. Myslím na LETO, ktoré by už mohlo prísť.


Čauky
xoxo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať