utorok 13. mája 2014

Diary: Niekto slaví a ja ešte len budem


Určite vám chýbal už nový článok do rubriky Dear Diary, tak tu ho máte.

O tri dni má blog svoje TRETIE narodeniny. Ok klamem, tretie narodeniny mám ja v blogosfére. Neviem či mám sláviť narodeniny tohto blogu, keďže bol pôvodne na inej dómene. Ale v podstate 16.5.2011 bol založený blog dany-books.bloger.cz a začala som pridávať svoje spisovateľské počiny. Neskôr recenzie a potom už všetko možné. Neviem, ako to ani mám osláviť, ak vôbec. Chcete niečo špeciálne? Nejaký špeciálny článok, opýtať sa ma niečo, hocičo? Navrhnite, fakt ma nič nenapadá.

A kto už slávi? No predsa Táňa a jej blog books full of magic. Určite sa zapojte do súťaže o skvelé ceny a poprajte všetko najlepšie, tak ako aj ja jej týmto želám, aby ďalej pokračovala v písaní a recenzovaní hihi :)

No aby som sa vrátila k rubrike DIARY, tak aj niečo iné poviem/napíšem. 


Rodičia sa rozhodli prerábať byť. Záchod máme momentálne na chodbe haha. Nie nie, už murujú všetko, čo sa dá a ja som tým pádom vyhostená preč. Musím ísť ku babke, kde nie je net. Ani nebudem mať pravdepodobne notebook. A aj keď ho budem mať, tak ho asi využijem len na písanie nových kapitol či pozeranie filmov. Takže musíte vydržať, neviem kedy sa budem môcť vrátiť a napísať nejakú recenziu. 
Čo nejakú, očakávajte Hopeless a do toho mám ešte milión ďalších kníh, ktoré sa chystám čítať, takže sa na to keď prídem domov vrhnem.

Akurát som inak dojedla pizzu #foodporn a chýba mi k tomu už len pivo #alkoholik. Takže sa už chystám k babke. Vezmem zvyšok pizzy, skočím do obchodu kúpiť pivo a mojej milovanej korytnačke niečo na jedenie. Možno pôjdem aj do DMka si kúpiť lak na nechty a potom hopsá k babke. sa nudiť. ach. A učiť sa, samozrejme. Vo štvrtok zase raz nejdem do školy. Prečo nám skrátka nedajú voľno, ale furt drbú branné cvičenia? Akoby som tam chodila. omg. 

Užite si nasledovne dni, ak sa mi podarí tak pridám nový článok do rubriky Issue, viem už aj čo, a držte mi prsty, aby som vydržala k babke až na záchod, lebo asi prasknem hahaha (ONO ZAČALO PRŠAŤ, jžš). A tiež sa modlite, aby som mala net o tie tri dni na narodky blogu. :)

Pekný deň, xoxo 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať