utorok 15. júla 2014

30 Days book challenge (4)

Vzdávam to. Včera sa mi nechcelo písať článok, takže dnes som mala v pláne odpovedať na dvojnásobok, ale som sa nakoniec rozhodla odpovedať aspoň štyri z každého. Teda každý deň budem odpovedať dokopy na 8 otázok, zbehne to takto rýchlejšie :) 

4. Tvoja obľúbená kniha z obľúbenej série
Všetky moje obľúbené série nájdete v pravom rohu mimochodom.
A obľúbené diely...
Z HP a VA si neviem vybrať určite.
Z Divergencie je to prvý diel, z Hunger Games buď prvý alebo druhý, nie som si istá, z TMI prvý, tretí alebo piaty, tiež si nie som istá, z Hundred Oaks prvá zatiaľ, z Džínsového denníka jednoznačne druhý a z Losing it posledný.
 
5. Kniha, ktorá ťa robí šťastnou
Je zlé, že nechápem tejto otázke? Akože kniha, ktorá je skrátka taká pekná, že ma robí šťastnou? Ani neviem vlastne. Ťažké je na toto odpovedať.
 
6. Kniha, ktorá ťa robí smutnou
Experiment - posledný diel Divergencie. Preto, lebo ma to sklamalo a som smutná, ale aj preto, lebo takýto život ma robí smutnou. Život, v ktorom nemáš prečo žiť a čo robiť. Snáď ma chápete. 
Smutnou ma ale robia knihy ako Beforie I die (Now is good) či TFIOS. A už teraz vidím aká smutná budem, keď budem čítať If I stay. Och a HARRY POTTER!!! Pretože preto. Koho táto séria proste NErobí smutným.

7. Kniha, ktorá ma dokáže rozosmiať
Dlhý zoznam. Celá séria TMI, The Duff, HP celá séria, ale hlavne trojka, celá séria VA, Scoring Wilder, celá séria Losing it, Džínsový denník atď atď...

4. Tvoja najmenej obľúbená ženská postava a prečo?
To ako vážne? Niekto aj odpovie niečo iné než Dolores Umbridgová? Nikto iný ma ani nenapadá.
5. Tvoja obľúbená mužská postava a prečo?
Lupin a Sirius. Oboch MI-LU-JE-M. A vlastne kto nemiluje Siriusa? Len škoda, že skončili tak ako skončili. Doteraz si pamätám, keď som bola v kine a ukázali tam mŕtve telá Tonksovej a Lupina ja som ne celé kino začala vzlykať. 




6. V ktorej fakulte by ste chceli byť? Do ktorej fakulty by ste sa podľa vás dostali?
Chcela by som byť v Chrabromile alebo Slizoline. Mám rada hady aj leviky. A sú tiež najlepší v metlobale. Ale najradšej mám modrú, ktorú má... Bystrohlav? Bifľomor? Čo ja viem. 
Ani neviem, kam by som sa dostala. Možno presne do Slizolinu podľa mojej povahy haha.

7. Tvoja obľúbená ženská postava a prečo?
Tonksová, Hermiona, Luna a Bellatrix. 
Tonksová, to ani nemusím vysvetľovať. Veď má fialové vlasy, dokáže meniť podoby alebo niečo podobné, je v ráde a za muža má Lupina, čo viac dodať? 
Hermiona, lebo je to Hermiona!!  Inteligentná a odvážna. Jedna z najlepších ženských hrdiniek vôbec.
Luna, lebo je zlatá, milá, naivná, divná a trafená, no zároveň silná, inteligentná a šikovná. Má krásne blond vlasy a nie je strachopud. 
Bellatrix.. ach, opäť sa pýtam, kto JU nemá rád? Má skvelé meno a ešte dva roky po tom, čo sa prvýkrát objavila vo filme som premýšľala nad tým, že sa tak bude volať moje decko. Má skvelé vlasy, super smiech. je to neskutočná sviňa a práve to je super. Och jediná vec, ktorou ma nenadchla, ZABILA MI SIRIUSA!!... a Dobbyho.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať