piatok 11. júla 2014

Scoring Wilder (R.S. Grey) hlášky

http://danybooks.blogspot.sk/2014/06/rs-grey-scoring-wilder.html


Podveď ma raz, hanba na mňa. Podveď ma druhýkrát... čo sa to kurva deje? Ako, sakra, sa mi podarilo pristihnúť mojich posledných dvoch priateľov ako ma podvádzajú? Nie, nie spolu. Aj keď... bolo by to poetickejšie, a aspoň by ma mohli nejako zahrnúť alebo čo.


"Josh, kam ideš? Nechaj ju ísť, ešte sme neskončili!" Och super, ešte nemala orgazmus. Možno moje načasovanie nebolo až také zlé.
"Kinsley! Čakaj!" skričal Josh spoza mňa. Čo si myslel, že sme uprostred nejakej telenovely?

"Čau, Wilder," každý ho zdravil a naťahoval ruky, aby urobili ten mužský pozdrav, zatiaľ čo ja som predstierala, že som zaujatá svojimi prstami položenými v mojom lone. Áno, stále ich bolo desať.

Keby sme naozaj boli v Harry Potterovi. Určite by som na ten jej zadok použila krució. Áno, fakt, použila by som jednu z Neodpustiteľných kliatob. Poď si po mňa, Minister mágie.

To znamenalo, že Liamovi skončil tréning tiež. Moja divoká predstavivosť - Liam pomaly beží po pláži držiac ma v náručí. Milujem, že je dosť silný na to, aby ma držal v jednej ruke, zatiaľ čo tou druhou kŕmi čajky. On tak miluje zvieratá.

A to bola pravda. Keď boli Josh a Trey schopní ma podviesť, tak potom čo taký chlap ako Liam, ktorého tvár si ženy dávajú vytetovať na ich vagíny. On bol chlap, ktorému by som bez pochyby nedôverovala. 

Vrhla som na ňu uštipačný pohľad. "Ako ukazuješ brazílsku depiláciu, Becca? ´Hej, všetci, pozrite na moju vyleštenú vagínu´?"

Dal mi ten darčekový poukaz, pretože sa chce spriateliť?
Chcel, aby som ten poukaz použila a pri tom myslela naňho?
Mala som sa ďalej tváriť, že sa medzi nami nič nezmenilo?
Ako dlho mi bude trvať, kým si zvyknem na bez-chlpovú situáciu tam dole?
Má Liam rád chlpy tam dole? Robia sa príčesky na takéto veci... keby náhodou Liam mal rád chlpy?
Naozaj som si tam chcela nalepiť tupé kvôli nemu? 

A presne vtedy sa autobusom ozval Tarin prenikavý smiech.
"To on ju rozosmieva?" zašepkala som.
"Nie. Pravdepodobne ju požiadal, aby sa od neho odsunula a ona si myslela, že to bol nejaký skvelý vtip," povedala Becca, snažiac sa rozveseliť ma.



V momente, keď Becca prehovorila, sa Liamova ruka stiahla z môjho chrbta, akoby si práve uvedomil, že sa ma dotýkal takmer nevhodne. Nie, to bolo nevhodné. Jeho ruka spočívala len dva palce nad okrajom mojich šortiek. Čo je okolo päť palcov od mojej vagíny. Takže... hej, v podstate sa dotýkal mojej vagíny.

Neznámy: Príď zajtra na tréning skôr.
Kinsley: Kto si?
Neznámy: Liam.
Kinsley: Dokáž to...
Liam: Verila, že dokáže, tak to dokázala.
Kinsley: Okej. Prešiel si testom, milovník. Ako skoro máš na mysli? A je to vôbec dobrý nápad?
Liam: Ty máš byť tá mladá a bezohľadná... 5:15.
Kinsley: Čo keď tam budú fotografovia?
Liam: Uistím sa, že tam žiadni nebudú.
Kinsley: Urobil si zo mňa práve komplica ich vraždy?
Liam: Moja vina. Vymaž túto správu.

O 5:00 som sa vykotúľala z postele, obliekla sa a vlasy si zopla do neupraveného drdola. Keď chcel odo mňa, aby som bola hocikde  o 5:15 ráno než v posteli, potom by radšej nemal očakávať, že si naozaj učešem vlasy. 

"Pekná kancelária," povedala som, rozhliadajúc sa naokolo. Zjavne nič nezmenil od kedy bývala asistentka odišla na materskú. "Moja obľúbená časť je ovulačný kalendár."



"Akoby ani nevedeli, že ľudia budú používať predné sedadlo na bozkávacie hard-core stretnutia. Mohli tu pridať aspoň trochu viac miesta na nohu," usmiala som sa.
Kútik Liamových úst sa dvihol do sebaistého úsmevu. "Čudné. Keď som si kupoval auto, nebral som do úvahy dostatok priestoru v prednom sedadle. Mal som sa opýtať toho predavača, aby mi vyliezol do lona počas testovacej jazdy." 

Nejako sme sa všelijak posúvali, až kým sa on neopieral o zadné sedadlo a ja chrbtom o jeho hruď s jeho nohami na každej strane. Okej, nebola to práve náhoda; stále som sa posúvala dozadu, až kým nebol nútený prijať moje telo do jeho osobného priestoru. Och, ups, ako sme sa dostali do takej rozkošnej pozície? Strategické plánovanie, môj priateľ.

Tarin hlas narušil môj spánok.
"Vstaň a obleč sa. Ty, Becca a Emily máte špeciálnu úlohu na dnes ráno."
Čo to do pekla? Mala som si začať barikádovať moje dvere každý večer, aby som sa uistila, že ma nepríde Edward Cullenovať? Aj tak by to pravdepodobne nepomohlo; proste by vyliezla cez moje okno ako ten nepochopený upír.

Takže sa na to pozrime, bola tam skupina dobre oblečených mladých zbohatlíkov pijúcich pivo, dve modelky, ktoré si vzájomne utierali biely prášok spod nosov, a skupina asociálov píšucich si cez telefóny miesto toho, aby sa na seba pozreli.

"Pokúsim sa ti pomôcť, ale vážne, nie som o nič viac skúsenejšia, než ty," pokrčila som plecami.
Becca prikývla. "Prečítame si teda 50 shades. Možno nám to dá niekoľko odpovedí."
"Hej, ako napríklad ako byť bičovaná zatiaľ čo máš v ústach tú loptičku," zažartovala som. 

Liam: Moja mama zaspala hneď po tom, ako ste odišli.
Kinsley: Nezvládla nás.
Liam: Neprestala o tebe rozprávať. V podstate mrmlala tvoje meno, keď zaspávala.
Kinsley: Myslím, že ťa prenechám jej. Potrebujem skúsenejšie partnera.
Liam: Otoč to, ukážem ti aký skúsený som.
Kinsley: Becca šoféruje... nič sa nedá robiť...
Liam: Naozaj si sa jej zapáčila. Nechápem prečo...
Kinsley: Mohlo to byť vďaka nespočetnému množstvu mojich talentov. Počula ma pískať? Som skvelá v pískaní.
Liam: Mohol by som ťa upískať až na zem.
Kinsely: Čo to vôbec znamená? Zabil by si ma tvojim pískaním?
Liam: Mala by si popracovať na svojom vyjadrovaní.
Kinsley: Možno ma môžeš učiť? Budem tvoja študentka. Máš pravítko?

Jeho pohľad padol na moje vypúlené prsia vytŕčajúce z čiernej podprsenky a jeho oči sa zúžili len na ten výhľad pred ním. High five, pani Victoria Secret.

A keď nie, nechám Liama, nech mi kúpi súkromný ostrov. Hmm, to bola možno lepšia možnosť. Zakázala by som nohavice na tom ostrove. Len boxerky Calvin Klein.

Akurát sme pozerali rannú TV a jedli raňajky, keď sa natiahol po vybrujúcom telefóne, aby odpovedal. Ústami naznačil "Penn", tak som prikývla a pokračovala v jedení. Prepáčte, ale nikto nie je dôležitejší než čučoriedkové palacinky. 

"Presvedčme Penna, nech jej kúpi jachtu, aby sme ju mohli používať kedy chceme," zažartoval.
"Dobre. Poviem mu, že Becca akceptuje len 40 metrové lode ako darčeky."


3 komentáre:

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať