piatok 28. novembra 2014

Diary: Veľké veci sa dejú


Dlho som tu nebola so žiadnym článkom do tejto rubriky, takže teraz ma tu máte.
A o čom hovorí názov?
Pozrime sa na to.
Zajtra mám narodeniny, dnes sme pečatili triednu knihu, budúcu sobotu mám stužkovú a budem recenzovať pre Slovart, keďže ma vybrali. Juchuchú, to sú veci, čo?

Začnem asi prvou témou, teda mojimi narodeninami, ktoré sú zajtra. Ten čas letí neskutočne rýchlo. Akoby som len včera stála pred Trebiškou (moje gymko) a hanbila sa vojsť dnu. Akoby to bolo len včera, čo sme mali prvú imatrikulu, ktorá bola zároveň aj najlepšia. Akoby som len včera oslavovala 18ku a tešila sa, že už som dospelá. A teraz to už je 19. Teda zajtra. Neskutočne to letí. O pár hodín idem do mesta to osláviť s kamoškami (čítaj: ožrať sa) a zajtra, teda presne na moje narodky, oslávim s rodinou. Držte mi palce, aby som dnešok prežila. 
Ako som spomínala, dnes sme aj pečatili triednu knihu. V triede vznikli enormné hádky, keďže sme chceli točiť aj únos a iní ho chceli točiť až po stužkovej. Nakoniec sme urobili kompromis, že natočíme aspoň to pečatenie a podpisovanie na stuhu na dverách. Ak mám pravdu povedať, už nemám chuť sa do ničoho ohľadom tej stužkovej a celého maturitného ročníka tlačiť. Ale bolo to pekné, že sme prvýkrát boli normálne trieda tak pekne pokope.
Kameraman, prisám bohu, vyzeral ako Edward Norton. No v živote som nevidela nikoho sa tak na niekoho podobať!! Od teraz každému hovorím, že nás točil Edward Norton.Štrngli sme si šampanským, ktorého mohlo byť aj viac, no čo už, podpísali sme sa, mohla som sa podpísať aj krajšie, no čo už, a šli sme domov.
A o týždeň v sobotu stužková. Teším sa, ale aj nie. Viem, že náš program za veľa nestojí. A nenadchla ma ani myšlienka, že máme tri triedy stužkovú či to, že sa to celé koná v Dome Umenia. No snáď to dopadne dobre, nezrúbem sa na tých miliónoch schodov a prežijem to. Asi som si mohla kúpiť topánky s nižšími opätkami, no keď ja ich tak zbožňujem. Čo na tom, že majú ešte aj 2cm platformu, no nie? Ale tie schody!!!
Inak nám už došli aj oznamká... ako chceli sme to tak, že budeme mať fotky už vtlačené do oznamka, no vyzerá to strašne. Máme tam také gigantické hlavy, že nie je ani priestor kde písať. Ani moje fotky sa mi nepáčia. Ach jaj, snáď budem na stužkovej vyzerať viac ako človek. Aj vlasy som preto nafarbila. Pred fotením na oznamká na hnedo a včera som dala takú ešte tmavšiu. Vyzerá inak až ako čierna. Ale zmyje sa. Verím tomu.


 A osobitne oddelený odsek venujem Slovartu!! Totiž pred nedávnom Slovart spísal článok o tom, že budú vyberať nových recenzentov. Vraj vyberú dokopy 14 blogov, 7 do longlistu a 7 do shortlistu. Aby som sa nerozpisovala na milión riadkov tak si vysvetlenie o čo ide prečítajte TU. Nakoniec zverejnili, koho vybrali. Zverejnili najprv longlist a na druhý deň shortlist. Ja som si to úplne poplietla, že čo je čo najprv, no to je jedno. Skrátka som uvidela meno svojho blogu, teda skôr FB stránky, a moje srdce sa zastavilo. Pol hodinu som behala po byte ako nejaká nadrogovaná opica a skackala si tu. Sestra nado mnou len krútila hlavou a mama aj po mojich troch vysvetleniach nepochopila, o čo v tom ide, no to je jedno. Neskutočne som sa tešila. A nikto v mojom okolí nechápal tú radosť. Nebolo s kým sa tešiť. Škoda. Teda s Barborou z Never trust a duck som sa tešila. Sme ani jedna nemohli uveriť, že to fakt sú tam naše blogy napísane.
 No stále som šťastná. Veď je to Slovart! Jedno z najlepších vydavateľstiev na slovensku! Keď aj nie najlepšie. Followli ma všade možne a som z toho úplne nadšená. Že proste sa angažujú aj v takých veciach ako napríklad instagram. Aspoň mám koho sledovať heh.

Tak to bude asi všetko. Idem si pozrieť opäť zopár častí zo Skins, aby som sa navnadila na večer. Už teraz si tu počúvam nejaké remixy. Hodím vám ich sem, keby ste náhodou mali tanečnú náladu. Och a tiež vám hodím Lorde. Síce som tú pesničku objavila dávno pradávno (hneď keď vyšla, keďže Lorde zbožňujem), ale tak teraz je aktuálna, keďže je to soundtrack k Mockingjay. Inak ste si všimli aké to má hrozné hodnotenie na IMDb? Ako nie hrozné, ale slabšie než zvyšné dva diely. A pritom mne sa tento najviac páčil!!
Ok, fakt idem pozerať Skins a ďalej sa spamätávať z toho kameramana Edwarda Nortona. Po stuhe vám konečne pridám aj photodiary.
Ešte hudba a čauky :)
NIE ČAUKY!!!! Práve som objavila trailer na Star Wars 7. epizódu. Asi sa rozplačem! Stavila by som sa, že to v tom traileri rozpráva Benedict Cumberbatch. Geniálne to vyzerá. A aj keby nebolo, nezaujímajú ma žiadne hejty. Proste je to jedna úžasná klasika. Akurát som tento týždeň pozerala 4., 5. a 6. epizódu a som si vravela, že by mohol vyjsť už aj trajler na tú siedmu, ktorú plánujú. Och! Inak som pozerala nedávno aj obsadenie a má tam hrať aj LUKE!!!!! Ten Luk pekný, zlatý, mladý... ktorý je už teraz ale starý. Škoda škoda. Teším sa na R2 a C-3PO! Aj Harrison Ford, teda Han Solo tam bude!!! JUUUUJ.

 



6 komentárov:

  1. Konečne som si našla čas prečítať dajaký článok :D mam toho sakra veľa...ale k téme :D t=e veci okolo stužkovej nezávidím :D mi keď sme točili len pozvánku na Imatrikuly sme sa pohádali jak ono (a to dobre vychádzame).K Slovartu už nemám čo dodať :D ... a na Skins sa už fest dlho chystám...už by bolo na čase začať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. napodobne. teraz furt toho veľa bolo :(
      čosi zajtra stužková a ja šaty nemám :D to sú stresy teraz :DDD
      skins musíš pozerať!! to je mega super úžasné! :D

      Odstrániť
  2. Uf, ja si pamätám naše pečatenie knihy :D my sme to mali mať super akčné, zohnali sme si aj dobrých kameramanov, čo natáčajú klipy... ale nakoniec nás okašľali asi na štýl: "Však sú to stredoškoláci." Dobré prachy si od nás nahrabali a video je totálne na prd. Mali sme sa radšej uspokojiť s nejakým normálnym kameramanom a bol by pokoj. Alebo možno ešte aj my by sme si to sami lepšie natočili :D
    Inak všetko naj k narodkám... trochu oneskorene, ale predsa. Nezabúdaj. Do osemnástky dospievaš a po osemnástke už iba starneš :D bohužiaľ, aj ja to poznám :D
    Blahoželám aj ku spolupráci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale to furt s tou stuhou dajake problemy :D ze sa daco pomeni alebo sa zbytocne vela plati alebo hocico ine. my už unos zrejme ani nebudeme tocit :D
      ďakujjem :D oneskorene :D
      a ďakujem aj k blahoželankiu k spolupráci :D

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať