pondelok 9. februára 2015

Books gif and pictures (5)

Po štyroch mesiacoch sa vám opäť hlásim s BGAP! Tentoraz to bude trošku viac zamerané na Hobbita, keďže som pozerala behind the scenes (ktoré ma cez 5 hodín!!) a smiala som sa takmer zo všetkého. Takže vám to fakt odporúčam pozrieť si. Snáď sa zasmejete alebo vám aspoň môj článok zlepší náladu.


Myslím si, že je od Voldemorta pekné ako stále čaká až na koniec roka, aby zabil Harryho. Aj napriek jeho chybám, Voldemort sa naozaj zaujíma o Harryho vzdelanie.
Bolí ma hlava. Voldemort musí byť blízko.
Ľudia, ktorí boli smutní, keď Diggory zomrel. - pred Twilight. - po Twilight.
Ak mi niekto vyspojleruje dnešného Doctora Who, je medzi nami koniec. - Snape zabije Voldemorta. - Je zničený prsteň. - Zabijú Rue. - Bol mŕtvy celý čas. - Lannisterovci platia svoje dlhy. - Aslan sa vráti! - Vader je Lukov otec.
"Ako som sa vyvliekol z umývania riadu": Mama: Si na rade s riadom. Ja: *položím ponožku na linku* Mama: Čo je to? Prečo si to dal sem? *podá mi ponožku* Ja: Pán daroval Dobbymu ponožku! Mama: Počkať, čo? Ja: Dobby je voľný! *utekám do izby*
Nikdy sa asi nedostanem z toho, že tento chlap režíroval Thora. Režíroval ho, alebo len nechal na to zabudnúť skutočného režiséra a použil svoje meno do titulkov?
Pozrite na všetky tie kvety... ktoré nemôžem cítiť.
Lord Voldemort bude potešený.
Ja: Prečo ešte nie je hotová pizza? Mama: Je v rúre len tri minúty. Čakaj. Me: Čakal som už dosť!!! Mama: Och, bože, nie zase toto. Ja: Z toho dvanásť rokov!! Mama: Vkuse. Ja: V Azkabane!!!
- Omg!! Môj priateľ mi kúpil ten najkrajší náhrdelník na Vianoce!! a rodičia mi kúpili kopu oblečenie. Čo si dostal ty? - Pán daroval Dobbymu ponožku. - ... vážne? Musíš vždy citovať Harryho Pottera?
Dnes počas hodiny angličtiny som napísala môjmu priateľovi, že sa nudím. Ani nie o 5 minút sa vrútil do miestnosti a kričal "Trol v žalári!!... len som si myslel, že by ste to chceli vedieť" a potom odpadol presne ako v HP. Nielenže sa učiteľ smial tak veľmi, že nás pustil skôr, ale myslím, že som našla toho pravého.
To je Ed Sheeran. Ale OMG, Zlaté trio! Nevyzerá to ako Harry, Ron a Hermiona? ...
Ľudia v škole chodia tak pomaly. A ja idem za nimi ako: Uhni kurva, zmizni mi z cesty.
Ktorý je tvoj obľúbený Happy (šťastný) Potter film? - Happy Potter a smejúci sa kameň. Happy Potter a komnata úsmevov. Happy Potter a komediant z Azkabanu. Happy Potter a chichotajúca sa čaša. Happy Potter a šteňací rád.  Happy Potter a šťastný bublinkujúci princ. Happy Potter a živé dary. ...

Natáčali sme scénu a mali sme v pozadí nejako mrmlať.
Aidan sa ku mne otočil a začal "Neviem, Kili."
A ja na to: "Som... som Fili."
A on na to: "Oh, hej."
A ja som povedal: "Ty si Kili."
A on na to: "Oh, hej."
Mala by som ťa tu teda nechať? -Vypadni z tade!
Alebo by sme mali skočiť do jacuzzi? - Vypadni z tade alebo choď do jacuzzi!
Mám jeden. Prečo Voldemort používa Twitter ale Facebook nie? - Prečo? - Pretože má len nasledovníkov, nie priateľov.
- Prosím, pošli mi tvoje meno, nejaký idiot mi zmenil všetky mená v mobile na postavy z HP. - Tak to záleží od toho, aké meno mám ja. - Snape. - Takže... nepoviem ti moje meno!! Otočte na stranu 394. - OMFG! Nikto mi nechce povedať! "Draco" mi už hodinu posiela úchylné správy.
*zvuk prdu*
 Vieš, je to úplne náš vlastný svet *Dan sa zasmeje*
*prd* My radi - radi plávame-
*ďalší prd* v najhlbších vodách, a letíme...
- dali mi do spacáku prdiaci vankúš.
Emma: ozýva sa to sieňou.
A Michael Gambon to celý záber stláčal, prišiel som na to

Harry Potter a rok kedy sa nikto nedal ostrihať. Harry Potter a čaša vejúcich prameňov. Harry Potter a polovičné príčesky. - som mŕtvy. - to bol aj Cedric.
-Oh, uh... čítal som. -Čítal? Nevedel som, že vieš čítať. - Len pripomínam, že Tom Felton túto scénu improvizoval, lebo zabudol text.
 
Tak som premýšľala, ako by vyzeralo ich dieťa...
Najťažšie sa obsadzovali elfovia. Lebo v podstate potrebujeme super-modelov. - a potom tu sú trpaslíci.
 
 
 
Oscarové obsadenie Pána Prsteňov...
 
Mikrovlnka je ako kameň oživenia, pretože oživí jedlo, ale už nie je také isté ako predtým. - Naozaj si práve porovnal kameň oživenia s mikrovlnkou

Takže, kráčam si tak domov, keď zbadám chlapíka ako si točí cigaretu, a keď zapálil zapaľovač ZHASLI SKURVENÉ LAMPY. Zastala som a pozrela na toho chlapa, ktorý prekvapene pozrel na mňa a späť na svoj zapaľovač. Potom stiahol palec zo zapaľovača a LAMPY SA SPäŤ ZAPLI. Venoval mi snáď ten najprekvapenejší pohľad na svete a potom zvrieskol "Uvidíme sa mukli" a ušiel. Snívam.

- kde máš knihu?! - Doma.  A čo tam robí? - užíva si viac zábavy než ja.
 

 

 


Voldemort je ako tínedžerka. Má denník, korunku, špeciálnu šálku, zvieratko, ktoré miluje, a závislosť na známom tínedžrovi.



- ale pane, čo vidíte vy v zrkadle z Erisedu? - Seba s párom veľmi pekných ponožiek. - Je to veľmi nebezpečné zrkadlo, Harry.

- Hej, dobby, pozeraj *oblečenie*. Teraz si voľný. - Pán Draco, keď pošlete Dobbymu oblečenie cez smsku, tak to neplatí. - hahhahahahahhahah ja to viem HAHAHA. Tiež som zlomil matkinu starožitnosť - takže - zvalím to na teba. - mal by som doniesť žehličku, pane.

 
- Vyzeráš dobre oci. - Ďakujem, synak.
 
Treba mi ísť na záchod.

 
Som si veľmi vedomá toho!... tej ruky tam!
Mala by som sa opýtať... --chichot--
Tu más, daj si popcorn!

Toto je ta najlepšia vec vôbec!
 
 
 
 
 
 

Lee: Elfovia neohovárajú!
- začnú ohovárať žurnalistu v elfštine -
 
 
 

- Tá scéna je úžasná! - Postavená len pre teba, Lee - Awww, rozmazľuješ ma. *chichot*
 
 
 
- Nemal by si zabíjať orkov alebo také niečo? - Nemal by si ty režírovať film?
Vyrástlo to nad priesmykom blízko Dunlandu. Obrovské.
Raz som videl ohnivý mesiac.
PJ: Ľudia, možno by ste sa chceli pridať k párty.
OB: Štetka!

A: Čo sa to tam sakra deje?
Ty somár, to bola zatiaľ moja najlepšia scéna, jediný krát, kedy sa mi to vážne podarilo!
Ty neskutočný bastard!
 
 
 
Keď ťa niekto požiada, aby si podržal ich dieťa.
- Ahoj, som Dick (vták/penis/kkt - ako chcete :D)
- Samozrejme, že ste.
Dnes som narazila na wi-fi, ktoré sa volalo "Rokfort". Tak som sa rozhodla, že prvýkrát heknem nejaké wifi. Napísala som "alohomora". Fungovalo to.
Takže ho cítim vzadu v krku a potom... opäť vpredu.
V HP a ohnivá čaša učí profesorka McGonagallova tancovať študentov Chrabromilu. Čo znamená, že Bifľomor bude učiť Profesorka Sproutová. Flitwick bude učiť Bystrohlav, a hádajte, s kým budú tancovať slizolinčania?  "Dajte........ svoju ruku............ na...... môj...... pás."
Snáď sa vám to páčilo. Trvalo mi dlho to poupravovať a vôbec to tu vložiť, keďže mi niekedy blogger fakt neskutočne blblne. Prajem vám inak pekný zvyšok večera.
Čauky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať