streda 30. decembra 2015

BTW: Fictional Army


Ďalší deň - ďalší tag. Dnes je to Fictional Army, teda moja fiktívna armáda postáv.

Vymenuj postavy, ktoré budú tvoriť strategický tím. Ľudí, ktorí vymyslia skvelý plán zaručujúci víťažstvo. (2-4 postavy)
Jasné, že Celaena. Tá číta, ja vrahyňa a vie sa biť. Tá by to všetko vymyslela aj sama. Potom máme Dimitriho, ktorý by povymýšľal, ako nás všetkých ochrániť, ako nás rozostaviť. Alexander by tiež nebol odveci. Veď má skúsenosti z vojny, čosi by určite vymyslel. A vyberiem ešte aj Harryho. Chvíľu som premýšľala nad niekým dospelým z HP, kto dokázal nejaký super plán vymyslieť, ale vždy mi napadol niekto, kto zomrel, čo naznačuje, že ten plán asi taký dobrý nebol. Takže Harry. Zapol by mozgové bunky, možno by mu pomohla Hermiona s Ronom a plán by bol na svete. Možno by bol kus samovražedný, ale komu to vadí, všakže.

Vymenuj dve postavy, ktoré by si bez váhania obetovala
Dajme tomu, že tie postavy sú v mojom tíme, takže to nemôžu byť najhorší hrdinovia na svete. Hm... Bez váhania by som asi obetovala Tris. Ako ona nie je zlá, ale tie jej samovražedné sklony... veď vieme. Uľahčila by som jej to. Ahahhahahaha. Práve som tu pätnásť minút prechádzala mojimi knihami na GR premýšľajúc, ktorú postavu by som neváhala obetovať, keď mi to došlo. Christiana Greya. V prvom rade, v tíme by som ho mala len preto, lebo by vedel niekoho dobre uviazať či zbiť (if u know what I mean). Ale keby sa zo zeme vyrútilo nejaké obrovské monštrum, neváhala by som Christiana hodiť predo mňa ako živí kryt. 

Z ktorej postavy, by sa zrejme stal zradca?
Myslím si, že Aljaška. Tá by bola v tíme asi iba na to, aby mi rozveselila ľudí v tej mojej armáde (hahahhaah). Ale keby išlo do tuhého, tak by si podľa mňa chcela zachrániť kožu alebo by jej jednoducho preplo v hlave a začala by nás kántriť. 

Dva tvory, ktoré by si chcela mať na svojej strane
Draky!!!!!!!!!! Každý má problém s drakmi, len Mother of Dragons nemá. Och bola by som presne ako Khaleesi. Matka drakov. Kto vie ako na drakov? Veď aj v Hobbitovi mali s jedným zlatým dráčikom problémy. A druhý tvor... hmmm... vlkolaci sa už v tejto modernej dobe dajú príliš rýchlo poraziť. Čo je také veľké a strašidelné? BAZILISK! Áno! Nechcem Acromantuly, neznášam pavúkov. Ale! Milujem hady, takže Bazilištek by sa okolo mňa v pohode mohol prechádzať.
Päť bad-ass postáv
Už nemôžem Celaenu :((
Čiže ROSE! :D hm... Cinder by nebola zlá. By sa nám niečo pokazilo, tak by to hneď aj opravila. A už keď som pri Mesačných kronikách, tak prečo nepovedať aj Wolfa. Ďalej Jace, duh. Neviem si už na nikoho spomenúť... Sirius? Why not. Bude nad nami ako taký dobrý strýčko. 

Dobrý rečník, ktorý inšpiruje tvoju armádu
Povedala by som, že Dimitri, ale toho som už použila. Och och och! Dumbledore :DDD. Ten by ju tak inšpiroval, že by všetci aj z útesu skočili. Veď Harrymu poriadne ani nič nepovedal a ten sa išiel na jeho pokyn aj zabiť. Ten by nás všetkých poriadne inšpiroval.
OCH OCH OCH!! Haymitch :DDD neviem, ktoré je lepšie. Haymitch by určite vymyslel niečo sakra kruté, čo by mi polovicu armády rozplakalo hahhaha.
Kto bude generál a kto jeho zástupca
Generál budem obviously ja! Aj ja by som niekde mohla byť! Okej nie nie, to by dopadlo veľmi zle. Bolo by však vtipné vidieť na čele niekoho nezodpovedného, vtipného a mladého. Čiže generál by bol Adrian Ivashkov. A jeho zástupca Kai. Lebo je to princ, ktorý aj vie, čo robí (narozdiel od Doriana). A vlastne už je z neho aj Emperor, čiže fakt vie, čo robí. Vie si získať ľudí, vie čo im rozkázať a ako sa k ním chovať.

Kto bude finančne podporovať tvoju armádu?
Ach poznám kopu milionárov (v knihách, samozrejme). Ale chcelo by to niekoho, ešte bohatšieho, ktorý by sa v takom niečom aj vyznal. Alebo niekoho, kto nebude chlap, lebo to by som si vyberala veľmi VEĽMI dlho.
Lisa!!! Veď je moroiská kráľovná, ta na to financie určite má. A keďže je v mojej armáde Rose a aj Dimitri, nemá na výber, musí nás dotovať!

Ktorá postava by bola liečiteľom?
Prečo som, sakra, použila Lisu? Kto dokáže ešte liečiť? Už aj Adriana som použila. Ooooooch, tak toto potrvá. Chcela som napísať Maru Dyerovu, lebo som ju ešte nikam nedala, ale potom mi napadlo, že tá by nás skôr zabila :D A potom mi napadlo - NOAAAH! Predsa Noah :)
Jedna magická postava
Chcela som napísať Hermiona, keďže tá sa vyzná, ale nie nie nie nie nie! Použijem Voldemorta, lebo ako môže byť zlý, môže byť ten tyran v našej armáde, ale proste pozná si kúzla! A upírčikov či vlkolačikov nechcem, tí sú ľahká korisť.

Ktoré fiktívne miesto by si použila ako bojisko?
To mám teraz ako premýšľať, KDE by som chcela bojovať? Rokfort nechcem zbúrať, čiže ten nie nie nie. Čosi mi napadlo! Čo tak niektorá aréna z Hier o život? Napríklad to druhé bolo zaujímavé s tými hodinami. Boli by sme uzavretí, nikto by nemohol utiecť. To by bolo zaujímavé.
Povedz autora, ktorý o tvojich epických príbehoch a víťazstvách napíše
Nepoviem jedného, lebo chcem, aby bol tento príbeh originálny. Aby mal viacero zaujímavých prvkov v písaní. Čiže skombinujem Sarah J. Maas, Richelle Mead, J.K. Rowling a Georga R.R. Martina. Všetci vedia napísať dobré boje, vedia napísať dobré love story a vedia vynikajúco zabiť postavy. Nie nežne, ale tak rýchlo. Len ich odpísať zo života. Alebo kruto. Aby sme nikdy ne tú smuť nezabudli.

A čo vy? Ako by vyzerala vaša fiktívna armáda?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať