pondelok 7. decembra 2015

Monthly Favourites (November)

Najobľúbenejšia kniha/séria

The Allure of Dean Harper! Jenodznačne! Milujem R.S. Grey a všetky jej knihy, takže z tých troch, čo som prečítala za November to bola jasná voľba.
Recenzia

Najobľúbenejšie video

Tento mesiac som akosi videá nepozerala, takže musím sa fakt posnažiť a niečo nájsť. Hmm, ako tak pozerám, tak november som mala taký plný Star Warsu. Zase vám tu nedám len jedno video, ale rovno dve. Jedno je rozhovor Harrisona Forda s Jimmym a to druhé Honest Trailers na Star Wars.

Najobľúbenejší seriál/film

Ako som spomínala, tak november bol môj Star Wars mesiac, takže by som mohla povedať 4-6 epizóda, ale skúsim vybrať niečo iné.
Za seriál je to jednoznačne The Royals, ktoré opäť začalo chodiť a síce zatiaľ nie je také super ako prvá séria, stále je to dobré a milujem Princeznú Eleanor a jej štýl!!
Marťan. Neviem prečo som sa celý čas vyhýbala knihe, no keď sa už blížilo vydanie filmu, tak som si povedala, že by som to mohla aj prečítať, nie? Avšak skôr som si pozrela film a teraz už len nechápem, PREČO SOM TO SAKRA STÁLE NEPREČÍTALA. Bolo to sakra dobré! Vtipné, milé, smutné, pekné a proste super. Určite to odporúčam pozrieť si.

(A samozrejme aj Star Wars, ak ste to ešte nevideli, keďže o desať dní tu je siedmy diel!!!!!)

Najobľúbenejšia pesnička

Tu je to jednoznačne Castle od Halsey. Totiž, niekedy v polke novembra (ak nie na konci) vyšiel trailer na pokračovanie Snehulienky a lovca (myslím, že sa to volá The Huntsman Winters War) a ako som ho tak pozerala, z ničoho nič nejaká geniálna pesnička začala hrať. Poznáte to, keď je song k traileru dobrý, hneď vás zaujme aj film, teda aspoň u mňa to tak je, a tá pesnička bola jednoducho geniálna. Odvtedy ju počúvam aj 5x denne. Skrátka stále. A zamilovala som sa do celého albumu od Halsey.

Najobľúbenejšia kúpená vec

Nie žeby som si to kúpila ja, ale mala som narodeniny, takže som to dostala ako darček. Od najlepšej kamarátky, s ktorou sme doteraz mali dohodu - žiadne darčeky - sme znovu dohodli, že keďže sme už tie veľké vysokoškoláčky, tak darčeky už budú. Lenže som fakt, aleže úplne vážne nečakala, že mi kúpi taký sakra drahý a sakra super darček! Draculu. Špeciálnu edíciu. Po anglicky. Veľmi drahú edíciu. So striebornými stránkami. A s ďalšími hororovými príbehmi. *Dying*. Až som sa od dojatia rozplakala. Pred celou mojou triedou inak, keďže som s nimi oslavovala. A potom som sa nasrala, pretože som prišla na to, že ja jej musím rovnaký geniálny darček kúpiť. A pri nej je to nemožné. Ach jaj. Mám štyri mesiace. To je málo.

2 komentáre:

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať