utorok 18. apríla 2017

Na dvore z tŕňov a ruží || Instagram Challenge

Hádajte, čo vychádza už koncom tohto mesiaca! No predsa Na dvore z tŕňov a ruží! A keďže je to jedna z mojich najobľúbenejších kníh, nemohla som si odpustiť neurobiť nejaký projekt alebo vás aspoň oboznámiť s tým, že táto kráska vychádza a vydáva ju Slovart.
Neviete, čo je to za knihu? Tak si prečítajte anotáciu:
Keď devätnásťročná lovkyňa Feyre zabije v lese vlka, na prah jej domu dorazí nebezpečný netvor, ktorý sa dožaduje odplaty. Feyre sa razom ocitá uprostred zákernej čarovnej krajiny, ktorú pozná len z rozprávok a legiend. Až tam zistí, že jej uchvatiteľ nie je žiadny netvor, ale príslušník rasy smrteľne nebezpečných a nesmrteľných férov, ktorí kedysi vládli celému svetu. A volá sa Tamlin. Na jeho panstve si postupne uvedomuje, že ľadová nevraživosť, ktorú k nemu pociťovala, sa premieňa na spaľujúcu vášeň, čo pohlcuje všetky klamstvá a výstrahy o prekrásnom, no nebezpečnom svete férov. Férsku krajinu však zahaľuje prastarý zlovestný tieň. Feyre musí objaviť spôsob, ako ho zastaviť... inak má na svedomí Tamlina a celú férsku rasu.

Kniha vychádza už 27.4. a naozaj sa máte na čo tešiť.
Ak stále nieste presvedčení o tom či si ju prečítať, tak určite zavítajte na blogy World of Books a Never Trust a Duck, kde Naty a Maggie robia projekt, aby vám knihu predstavili, sú tam dôvody, prečo si ju prečítať a tiež aj názory čitateľov (aj moja maličkosť, ktorá rozpráva len o sexi chlapoch :D).
Taktiež si môžete prečítať moju RECENZIU.

Ale teraz k pointe článku. S Adi z blogu caroknih (šup šup dať jej sledovanie :D) sme si pre vás pripravili instagramovú challenge, ktorej témy sa nesú v duchu Na dvore z tŕňov a ruží.
Challenge bude trvať 7 dní, teda od 21.4. do 27.4., aby končila presne v deň vydania. Ak máte bookstagram, tak už možno aj viete, ako to funguje. Každý deň pridáte fotku na určenú tému, nezabudnite na hashtag #tyzdensdvorom (viete aká zábava to bola vyberať hashtag? Hlavne, keď Adi navrhla #huránadvor :D) a my s Adi potom vyberieme zopár ľudí, ktorých fotky uverejníme na našich bookstagramoch.
Na konci vás bude čakať aj súťaž o knihu/y (a možno aj niečo viac), v ktorej dáme šancu aj tým, ktorí instagram nemajú, takže sa budú môcť zapojiť cez naše blogy.
A aké sú témy?
Dúfam, že vás challenge zaujala a zapojíte sa :)
Nezabudnite sledovať môj a Adin instagram.


8 komentárov:

  1. OMG vyzerá to super! Perfektný nápad :) určite sa zapojím ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neee! Doprdele! Akurát dva týždne nebudem doma a vy vymyslíte toto!
    Sakra! Nevadí, tak budem aspoň srdiečkovať fotky na insta.... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD och shit prepáč :( ale lajkuj všetko čo sa dá :D

      Odstrániť
  3. To vyzerá parádne a aj som uvažovala o zapojení, ale mám dojem, že ešte som tak celkom neprišla na to, ako niektoré veci na IG fungujú :D :D Ja som technicky dosť zaostalá osoba :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD naah mala si sa zapojit! Ziadne zlozitosti, len pridas fotku, das hashtag a juhuuu dalsia pekna fotka :D

      Odstrániť
  4. Rozhodně se zapojím, i když z Česka - snad to nevadí ;) Na instagramu jsem pod jménem endlessbibliophile. Děkuji moc za skvělou challenge! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať