štvrtok 29. mája 2014

THE DUFF MOVIE !!!

*Crying crying crying*
Som taká šťastná a nadšená a chystám sa skákať dva metre do výšky, keď nebudem mať nikoho doma nech netrapoším, pretože konečne boli vybratí hlavní hrdinovia do filmu The Duff podľa rovnomennej knižnej predlohy od autorky Kody Keplinger.

Už dlho sledujem o filme novinky a stále zaznamenávam na Kodynom tumblr kto každý sa pridal k filmu a čo všetko už je vymyslené. 


Tak si najprv počkajte na veľké odhalenie obsadenia, najskôr si prečítajte obsah k filmu.

"Biance sa roztriešti svet, keď ju školský gigolo nazve "DUFF" (Designated Ugly Fat Friend = Predurčená škaredá tučná kamarátka) kvôli jej krajším a obľúbenejším kamarátkam Casey a Jessice. Teraz, aj napriek varovaniam jej obľúbeného učiteľa, ignoruje potencionálne rozptýlenie jej láskou, Tobym, a zapletie sa s Wesleym, slizkým, ale očarujúcim chalanom, aby mohla opäť nájsť samu seba. Aby Bianca zachránila jej maturitný ročník predtým, než sa z neho stane totálna katastrofa, musí nájsť sebaistotu, aby zvrhla školskú nemilosrdnú kráľovnú Madison a pripomenúť každému, že nezáleží na tom, ako ľudia vyzerajú či sa správajú, všetci sme niekoho DUFF."


Keď som obsah čítala prvýkrát zdalo sa mi to ešte zaujímavé. Čím viackrát to čítam, tým väčšie nervy mám, pretože to nezahrňuje všetko. Je logické, že pozmenia niektoré veci, to viem. Aj tak mi však chýba všetko o Biancinej rodine. Takto mi to príde, akoby sa to celé zameriavalo len na to, že ju niekto nazval nejako a ona sa kvôli tomu rozplače. Ak tam naozaj nedajú problémy s jej otcom budem naštvaná. 

A teraz obsadenie hihi

Bianca: Mae Whitman (The Perks of Being Wallflower)
Wesley: Robbie Amell (HIMYM - Scooby)
Casey: Bianca A. Santos (The Fosters)
Jessica: Skyler Samuels (The Nine Lives of Chloe King)
Madison: Bella Thorne (Shake it up)
Toby: Nick Eversman (Vampires Suck)
fav. profesor: Ken Jeong (Hangover)

Čo si myslíte o obsadení? Ja som veeeeeeľmi spokojná za všetkých okrem Wesleyho, teda Robbieho Amella, pretože ten sa mi nepáči, ale možno sa to počas filmu zmení. Ale Mae Whitman sa mi tam nenormálne hodí, presne Bianca. Sama Kody vravela, že keď to písala tak si predstavovala práve ju. Nie je úplne dokonalo štíhla, podľa toho, čo som ju videla hrať, tak je aj vtipná. Hodí sa tam. 
Nepáči sa mi však ten plot. Snáď to urobia dobre, keď vybrali celkom slušné obsadenie. Tiež som čítala, že vyberajú ako extras (komparz) obyčajných študentov. Len škoda, že musia byť z Ameriky z Georgie mám taký pocit. JOOOJ, prečo tam nežijem? :(

Viac fotiek si môžete nájsť na insta či twittery Belly Thorne :) 

Neskutočne sa teším na prvé stilly, trailery, film, všetko. 
 Čo si myslíte o obsadení vy? A o pozmenenom deji?

2 komentáre:

  1. Som úúúplne mega nadšená! A som si istá že sa to k nám do kín určite nedostane, tak ako Fallen. A som veľmi naštvaná že tam hraje Bella Thorne. Proste mi je nesympatická -_-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako ja ju mám rada, ale zase to je len dobre, keď ti je nesympatická, lebo hrá zlú mrchu školskú kráľovnú hihi :D

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať