streda 4. júna 2014

Diary: Bloodfuckinglines 6th book !!


Zase raz som nadšená. Prečo? Lebo šieste pokračovanie série pokrvných pút má konečne dátum vydania a oficiálny názov knihy.
Silver shadows alebo po našom Strieborné tiene, čo je piata kniha, vyjdu po anglicky už 29. júla, za to my si na preklad určite počkáme tak do nového roka. Šiesty diel má názov The Ruby Circle (Rubínový kruh) a dátum vydania je 10.2.2015. 
Po tom, ako skončilo Fiery Heart sa neviem dočkať pokračovania. Mám taký pocit, že ani nepočkám na preklad, kúpim si to rovno po anglicky hihi.

Už keď som v rubrike Diary, tak môžem kecať ďalej.
Ako ste si snáď všimli, je pridaný nový autor blogu. Moja sestra. Rozhodla som sa, že kým ja budem dávať recenzie na knihy a podobne, ona sa skôr zameria na filmy, sem tam zrecenzuje aj knihy. Tiež bude mať vlastnú rubriku Dear Diary, kde vám s veľkou radosťou chce písať, čo je nové v Portugalsku haha. Pol roka bola v Lisabone, takže by rada niekde popísala zážitky, niečo ako cestovateľský denník dajme tomu.
Snáď to vydrží a nevyhodím ju z blogu po pár týždňoch, lebo zmením názor. O:)

Je jedna hodina ráno a ja čakám, kedy sa mi KONEČNE dorobí video, aby som potom mohla ešte pridať titulky a ZASE ho načítať. Dnes pôjdem spať veeeeeľmi neskoro, respektíve veľmi skoro ráno. A to zajtra idem do školy.


Tiež som s mamkou začala chodiť do posilky na istú vec, ktorá sa volá Fat Killer. Je to fakt zabijak. Už týždeň ma z toho bolia stehná aj ruky aj celé telo. Au au au. Mama ma núti chodiť tam viackrát do týždňa, no ja sa nedám. Stačí mi raz. Na zajtra som sa tomu vyhla, pretože sa budem musieť drviť celú prvú svetovú vojnu na seminár. Ach jaj, vždy lepšie maturovať z dejepisu ako z matiky, chémie, nosky či fyziky.

A keďže som dnes tak trochu zaspala hneď ako som prišla zo školy a prebudila som sa až o pol deviatej večer, samozrejme sa ešte musím učiť aj nemčinu. Ach, milujem školu.

Fajn, idem sa odlíčiť a skákať alebo behať po byte, aby som nezaspala, kým sa to video urobí. (neskôr vám ho tu pridám hihi)

xoxo


2 komentáre:

  1. Mňa štvorka trochu sklamala, ale ten koniec bol vážne skvelý. Dúfam, že autorka pri písaní pätky nabrala druhý dych a bude to mať opäť ten jej zvyčajný štýl, ktorý zbožňujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja keď som čítala štvorku tak ma to v úvode nudilo a nakoniec, keď som to dočítala som si lámala hlavu nad tým, prečo sa mi tak páčili predchádzajúce diely, keď v nich poriadne nebola žiadna normálna akcia. Ale teraz som si istá, že Richellino kúzlo sa vráti a posledné dva diely budu genialita sama :33

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať