nedeľa 19. októbra 2014

BTW: Bed Wed Dead


A som tu s ďalším tagom. Ako som spomínala včera, dnes je to Bed Wed Dead.
Do misky (v mojom prípade sklenenej fľaštičky z TBR) som hodila zopár mien (na 10 kôl) knižných postáv. Budem ich po troch vyberať a medzi nimi sa budem musieť rozhodnúť, s ktorým by som skočila hneď do postele - Bed, za ktorého by som sa vydala - Wed, a ktorého by som zabila - Dead.
Tak hor sa na to.


Vyberám vyberám...
A vytiahla som si Garricka Taylora z Losing it, Draca Malfoya zo série Harry Potter a Travisa Maddoxa zo série Beautiful.
Hmm... silno premýšľam či mám zabiť Travisa alebo Draca. Draco ma zaujal až po polke HP, za to Travis hneď na začiatku a potom bol hrozný. Aj keď... do postele by som s ním šla. Ok, je rozhodnuté.
Bed - Travis Maddox, pretože by som chcela zistiť, o čom je ten rozruch. A má tetovania, má motorku, bije sa a má úžasné telo (aspoň v mojej hlave). A viac ako do postele by som s ním nešla, pretože všetci vieme ako majetnícky sa chová. A opovážil by sa mi vymyslieť nejakú smiešnu prezývku typu Pigeon (Holubička), by som ho v spánku uškrtila.
Wed - Určite Garricka. Síce sa miestami choval ako kus dementa, inak bol ako... veď je profesor! Mám slabosť pre profesorov! A asi jediný z nich je normálny. Teda vlastne nebolo by odveci si vziať Draca a dostať sa tak do spoločnosti čarodejníkov...
Dead - Draco Malfoy. je mi to ľúto, si super aj všetko, ale niekto to musel byť.


Vyberám vyberám... 
A sakra. Vytiahla som si Dimitriho Belikova z Upírskej akadémie, Liama Wildera zo Scoring Wilder a Rusha Finlaya zo série Too Far.
Viem určite, koho si vezmem, ale tí druhí dvaja sú obaja sexi, obaja rovnakí, ako si mám medzi nimi vybrať?
Bed - Nakoniec som sa rozhodla pre Liama Wildera. Síce to nie je rocková hviezda ako Rush, je sexy futbalista a priťahuje ma hlavne preto, že tiež bol hlavnej hrdinke tréner, čiže ďalšia zakázaná hviezda. Je bohatý, má super autá, dom a tak ďalej.
Wed - Vzala by som si Dimka, pretože je to boh, veď všetci vieme. Je to sexy Rus hah. Síce by som sa cítila zle, že čo s Rose, ale who cares. Bol by môj hihi.
Dead - Kto asi ostal. Rush Finlay. Tvrdý rocker. Nakoniec som sa ho rozhodla zabiť preto, lebo sa tiež správal ako hlupák ku hlavnej postave. Na môj vkus bol až príliš majetnícky. Takže papa.


Vyberám vyberám...
Joj, čím ďalej tým horšie trojice vyťahujem. Vybrala som Wesleyho Rusha z The DUFF, Charlieho z Charlieho malých tajomstiev a Noaha Shawa zo série Mara Dyer.
Povie mi niekto, ako niekoho z nich mám zabiť? Veď to sa nedá. Joj. A ktorého si mám vziať? Ach.
Bed - Tak do postele skočím s Wesleym. Je síce vtipný, pekný a bohatý, no s Noahom sa môže porovnávať len Jace, nik iný naňho zrejme nemá. 
Wed - Noah Shaw. Vzala by som si ho už len z toho dôvodu, že potom by sme spolu mohli spať stále dookola haha. Proste ho milujem!
Dead - Neskutočne ľúto mi to je, ale musím povedať Charlieho. Tak som nechcela, ale keď jeho by som akurát tak za kamoška považovala. Škoda. 


Vyberám vyberám...
A vytiahla som Peetu Mellarka zo série Hry o život, Tobiasa Eatona zo série Divergencia a Christiana Greya z 50 odtieňov sivej.
Zase niečo zložité. Úprimne, nechcela by som si vziať ani jedného. Tak toto bude ešte zložitejšie.
Bed - Za toto ma asi odsúdite, ale vybrala som si Christiana. Pretože je to Christian Grey pre pána! S ním sex by bol jeden zážitok. Nemyslím však v jeho červenej izbe (if u know what I mean). Ale nič viac by som s ním určite mať nechcela. Asi by mi aj raz stačilo. Lebo ak by mne mal niekto rozkazovať koľko a kedy mám jesť, čo si mám obliekať, asi by som ho zbila, skôr než by si ma on prehol cez koleno (if u know what I mean).
Wed - Shit shit shit... ja neviem. Tobiasa mi Veronica Roth v poslednom diely zhnusila, ale Peetu som mala vždy LEN rada, asi tak ako Katniss, ktorá bola zamilovaná do Galea (ups, spojler). Tak.. ja neviem. Asi Tobias. Nemá to nejaký zvláštny dôvod. Možno len ten, že on je vytrénovaný bojovník, čiže nájdu sa tam nejaké tie svaly.
Dead - Dúfam, že mi to raz odpustíš Peeta.


Vyberám vyberám...
A vytiahla som si snáď najľahšiu trojicu doteraz, je to Jacob Black zo série Twilight, Lucas Maxfield z Easy? a Will Herondale z Pekelných strojov.
Tu sa ani nepotrebujem vybavovať dlho, pretože to je jasné.
Bed - Lucas Maxfield. Áno, ďalší profesor, potetovaný s motorkou (neznie to povedome?).
Wed - Kto iný než Will? Milujem celú líniu Herondalovcov. 
Dead - Pa pa Jacob, I'm not even sorry.
 

Vyberám vyberám...
A vytiahla som takú nezaujímavú trojicu, až je zložité vybrať si koho kam. Je to Gale Hawthorne zo série Hry o život, Cade Winston z Faking it a Damon Salvatore zo série Upírske denníky
Bed - Chvíľu som premýšľala či sem zaradiť Cadea alebo Damona, ale nakoniec to vyhral Damon. Neviem či by som s ním totiž chcela mať spoločné viac než posteľ.
Wed - Keďže bys om si do postele vzala Damona, tu mi ostal Cade, ktorý bol v knihe milý, zlatý, cukríkový a neviem aký, ale vedel byť aj hnusný. A je to jedna z mála mužských postáv, ktoré sú milé a dobré a aj tak ma chytia za srdce.
Dead - Gale. Jednoznačne. On mi tak neskutočne vadil v Hrách o život, že až. Len mi tam zavadzal a zavadzal aj vzťahu Katniss a Peetu.


Vyberám vyberám...
A vytiahla som Jeremiaha Browna z Breathe Annie Breathe, Harryho Pottera zo série Harry Potter a Lukáša Masuba zo série Džínsový denník.
Už tretíkrát to prepisujem, lebo stále sa pomýlim v menách, ach jaj.
Bed - Zrejme tu vyberiem Jeremiaha Browna. Neskutočne si ma získal v piatom diely Hundred Oaks. Zo všetkých piatich chalanov z celej série bol on najlepší. Vtipný, vyšportovaný, šialený, ale aj milý a taký gentleman.
Wed - Lukáš Masubo. On je moja životná láska. Od detstva ho zbožňujem a ešte aj dlho budem. 
Dead - Ľutujem to viac než Charlieho. Asi som si mala Harryho zobrať, ale ja ho zabíjam. Pretože... neviem prečo! Sakra, prečo to robím? Veď je to Harry Potter!


Vyberám vyberám...
A vytiahla som si Graysona Mc.Kendricka z Veiled Innocence, Augustusa Watersa z TFIOS a Simona Lewisa zo série Nástroje smrteľníkov.
Jednoduché ako facka.
Bed - Simon Lewis. Síce si ma v sérii nejako extra nezískal, radšej som si ho vybrala tu, než by som ho zabila.
Wed - Na milión percent Grayson. Síce s ním sa dá tak akurát spať, keď by som si ho vzala, tak by sme to mohli praktikovať každý deň. Naozaj si prečítajte Veiled Innocence a budete vedieť prečo som ho vybrala.
Dead - Augustus Waters. Nejako mi to ani nevadí. Ups, sorry, not sorry.

Blížime sa do finále a viem isto, že mi moji traja ďalší obľúbenci ostali.


Vyberám vyberám... radšej ešte premiešam...
A vytiahla som jedného z mojich troch top favoritov, teda Fitzwilliama Darcyho z Pýchy a predsudku, ďalej to je Jackson Hunt z Finding it a Edward Cullen zo série Twilight.
Opäť ľahučké.
Bed - Jackson Hunt. Ako fakt, keď si prečítate Finding it, zistíte, prečo som si ho vybrala tu.
Wed - To, že si vyberám pána Darcyho asi ani nemusím odôvodňovať, či áno?
Dead - Proti Edwardovi nič nemám, až na to, že sa leskne sťa disco guľa, vždy som bola na jeho strane. Nikdy nepochopím, ako sa niekomu môže páčiť Jacob. Fujky. Ale tak, niekto zomrieť musel, takže prepáč, Edward.


A ostali mi poslední traja. Plačem. 
Moji milovaní Jace Herondale z Nástrojov smrteľníkov a Adrian Ivashkov zo série Pokrvné putá, a posledný je Jem Carstairs z Pekelných strojov.
Fú, myslela som si, že to bude ťažšie, vlastne aj by bolo, keby som si miesto Jema vytiahla Noaha či Dimka. našťastie som sa konečne rozhodla, ako to urobím.
Bed - Adrian Ivashkov. Rada by som si ho aj vzala, ale keď iná možnosť nie je, radšej s ním skočím do postele. Môj zlatý ňuňuško.
Wed - Ak ste nevedeli, čo tu vyberiem, tak to nie je možné. Jace Herondale predsa. Ten si ma obmotal okolo všetkých prstov už počas prvého dielu a takto to pokračovalo. Je vtipný, je lovec démonov a blondiak, mám taký pocit, že jediný blondiak. Vymyká sa všetkým mojim predstavám o vysnívanom chlapovi, a práve to je super. Milujem ho proste. 
Dead - Ani neviem či mi je to ľúto. Mala som ho rada počas čítania, no nejako... ten koniec... nejako som ho prestala mať rada. Je to Jem Carstairs.


A to je koniec. Ak chcete, môžete sa do tohto tagu zapojiť. Síce to sú tagy, ktoré som našla na nete a mala by som niekoho označiť, nerobím tak, je to dobrovoľné. Kto chcete, urobte to, kto nie, neurobte. Snáď sa vám tento tag páčil. Na YT ho skôr nájdete pod názvom Merry Kiss Cliff.
Zajtra sa vidíme pri ďalšom článku.

7 komentárov:

  1. Tento TAG som ešte nikde nevidela, veľmi zaujímavý! :) Gale nebol ani mne sympatický, asi by som ho tiež zabila. :D Leizol na nervy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si drsnejšia ako Voldemort počuj, takto zabiť Harry Pottera.:D Inak niektoré voľby som ti fakt nezávidela.:D Aaaa Jacea aj Willa aj Dimitriho tiež milujem a úplne súhlasím.:3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako tu výborne vidno tvoj štýl chlapcov :D :D haha...Väčšinou nepoznám ale navadí ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Styl mojich chlapcov ako potetovani namakanci ci profesori? :DD

      Odstrániť
    2. A čo tak potetovaný namakaný profesori ? :D

      Odstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať