streda 1. októbra 2014

My Fictional Boyfriends

Hm hm,
ako začať.
Viem, že je to pôvodne TAG, ale označovať to tak nebudem, lebo nebudem ani nikoho tagovať. Objavila som to na YT ako vždy na ABookUtopia a vymysleli ho pôvodne tieto osôbky.

V podstate ide o to, že bude 10 kritérií dajme tomu, podľa ktorých by som mala vybrať jedného môjho fiktívneho, ehm, frajera. A neviem či je aj nejaké pravidlo, že sa nesmú opakovať, ale ja to tak asi urobím. Takže sa nebudú opakovať.

Och a budem ich volať priateľmi a nie frajermi, lebo to znie lepšie!
Pomáham si svojim zoznamom Book Boyfriends z Neverending stories.
 Hm... a možno tiež trochu vyspojlerujem knihy hihi. O:)

1. Najromantickejší priateľ

Ak si všimnete, v mojom zozname je tých sexoškov celkovo 28. A momentálne premýšľam nad pánom Darcym, Jacksonom Huntom z Finding it, Jeremiahom Brownom z Breathe Annie Breathe a Jemom Carstairsom
A keď sa nad tým tak zamýšľam, asi si vyberiem Jema, pretože je z... 19 (?) storočia, kedy muži boli naozaj slušní ku ženám a nosili úžasné slušné oblečenie narozdiel od tých gadžov v dnešnej dobe (áno, ja viem, že nie všetci sú takí gadžovia). Teda možno som si len urobila obraz o tej dobe podľa Pekelných strojov, ale je mi to jedno. Jem hrá na husliach. Je milý, slušný, vkusne oblečený, ma super paličku (bože, veď on umiera a tú paličku potrebuje a ja mu ju prajem, pretože je s ňou snáď ešte viac príťažlivý), je potetovaný (aj keď to sú runy, nevadí) a je vytrénovaný bojovník. Kto by takého nechcel? Teda ak ignorujeme fakt, že droguje (pokus o vtip).

2. Temný a náladový zlý chlapec (skrátka bad boy) aj s dobrou stránkou 

Ale veď to sú všetci. Ach, keď mne sa páčia len takí, ako si mám medzi nimi vybrať?
Po dlhom uvažovaní som sa rozhodla a pokračujem v Pekelných strojoch, keďže si vyberám teba, Will (aj teba Pikachu)! 
Zaradila by som tu aj Adriana, toho z Pokrvných pút, ale ten mi aj napriek všetkému nepríde až taký náladový a zlý ako Will.
Veď kto môže byť ešte náladovejší než niekto, kto si myslí, že je prekliaty? A Will je teda dosť náladový a temný a zlý a vtipný a sexy a tie jeho vlasy a oči a telo a... som tu som tu, nesnívam... vôbec nie... a tie tehly na bruchu.
A má aj svoju dobrú stránku. Napríklad to telo. Ale nie, veď predsa je aj milý, zlatý, a slušný... teda ak práve nie je v jednej miestnosti, ba čo, v jednom dome s Lightwoodovcami, všakže.

3. Paranormálny priateľ

Už keď som pozerala videa na tento tag, tak mi hneď pri tomto napadol práve jeden chalan, ktorého by som v pohode mohla označiť aj na všetkých desať kritérií. Noah Shaw zo série Mara Dyer
Chcem svojho Noaha, ktorý bude počuť moje srdce. Ktorý bude vedieť, keď som v nebezpečí, bude ho milovať moja rodina a bude mať super schopnosti. Miluje knihy, má fotografickú pamäť a je "lovatý"! Po peniazoch ideme všetky, všakže. 
Dúfam, že chápete, že som s tými peniazmi žartovala, aj keď... také Pagani Huayra by sa zišlo.
Skrátka je dokonalý, a hlavne preto, že je vtipný, inteligentný a svojim spôsobom aj romantik. A veľmi si ma získal aj tým, že pre Maru vždy všetko urobil, čo len chcela. Ach... kto mi takého nájde?

4. Priateľ, ktorého by si chcela skrotiť/zviesť

No skrotiť alebo zviesť by som chcela nejakého (nesúďte ma) zakázaného chlapa, čiže ma napadá taký Dimitri Belikov (všetci vieme, že je tréner a BOH), Tobias Eaton (všetci vieme, že je tréner a Štyri), Liam Wilder zo Scoring Wilder, ktorý je tiež tréner a skvelý futbalista, a premýšľam aj nad nejakým skutočným profesorom, ktorých bolo habadej. Nesúďte ma, ale zakázané ovocie chutí najlepšie. Veľmi ma láka napísať aj profesora McKendricka, ktorý ma nalákal svojim... ehm, opäť ma nesúďte, ale nalákal ma svojou zručnosťou v posteli (aj keď v posteli to ani raz nerobia hahah). 
A nakoniec vyhráva Liam Wilder, pretože je to futbalista, bohatý (nie, fakt nejdem po peniazoch!) a tréner. A predstavte si to telo!


5. Chalan, ktorého zaškatuľkujete len ako kamaráta (friendzoned)

Ale keď taký ani nie je.
Alebo je! Veď predsa Charlie z Charlieho malých tajomstiev. Ja chcem mať takého zlatého a úprimného kamaráta. Neustále by som ho objímala. Vždy by mi poradil nejakú knihu alebo super pesničku. A boli by sme spolu nekoneční.



6. Tvoja spriaznená duša

Pôvodne som nevedela, koho tu zaradiť a ako to chápať. Akože niekto, kto sa ku mne hodí alebo čo?
Ale nakoniec mi to doplo, kto sa mi na to presne hodí. Viete kto to je? Lukáš Masubo z Džínsového denníka. Vysvetlím prečo.
DD som čítala v nejakom tom siedmom ročníku na základke, čo bolo pred 6-7 rokmi (to už je tak dávno?). V jednotke ma nijako neohúril, ale to všetci vieme, teda všetci, ktorí sme to čítali. No v dvojke to prišlo. Keď som prečítala dvojku, poviem, že som bola ešte decko a povedala som si, že ak budem mať nejakého priateľa, bude sa volať Lukáš (nope, not going to happen´).
To je moja spriaznená duša, pretože aj po toľkých rokoch ho milujem. Je zo Slovenska (nebojte sa, viem, že je fiktívny), je vtipný, je milý, je ironický, je pekný (teda ako v mojej hlave), skrátka dokonalý chalan, ktorý je však podľa mňa aj naozaj reálny. 
A ja som ako jeho Paula. Neustále trapoším, rada píšem a chcem študovať nejakú tú žurnalistiku (alebo jazyk?). Až na to, že narozdiel do Pauly by som ja do tej Británie (tretí diel) s Lukášom šla veľmi veľmi rada a dokonca by sme tam aj mohli rovno ostať bývať.

7. Priateľ, s ktorým chceš utiecť

Na sedmičku a osmičku mám už vybraných dvoch, ktorý sa mi tu ani nemusia hodiť, ale musím ich niekam dať, pretože proste musím.
Tu zrejme vyberiem Wesleyho Rusha z The DUFF.
Všimli ste si, že vyberám všetkých bohatých? Ale v tomto prípade je to celkom vhodné, pretože by sme jednoducho ušli a stále mali dosť peňazí na to, aby sme prežili. Najpravdepodobnejšie by sme išli cestovať okolo sveta a vzali sa niekde na pláži či útese.




8. Priateľ, s ktorým by si sa vydala hoc aj na nebezpečnú cestu hocikde

A druhý z tých dvoch, ako som spomínala v sedmičke, je Adrian Ivashkov z Bloodlines. Aj keď by som si tohto vzala možno aj radšej ako Wesleyho, ale skrátka podnikať niečo nebezpečné či zaujímavé s Adrianom by bol najlepší zážitok. Ožrali by sme sa spoločne do nemoty a spravili niečo bláznivé. Vyskúšali by sme všetky extrémne športy... alebo skôr iba tie, ktorých by som sa nebála. Ale plánovanie by som nechala určite na ňom, pretože on vždy na niečo príde. Predstavte si ten bláznivý život so šialeným Adrianom.

9. Priateľ, s ktorým by si chcela uviaznuť na opustenom ostrove

Ostávajú už len moji dvaja obľúbenci. A kto iný by sa hodil tu ak nie Dimitri z Upírskej akadémie?
Asi by to musel byť nejaký ruský ostrov, pretože, predsa len je napol upír... ale čo tam po tom, nie! Chcem riadny ostrov s piesočnatou plážou a horúčavami, aby bol Dimitri pekne krásne vyzlečený a mohla by som obdivovať jeho vyrysované svalstvo. A prečo práve Dimko? Po prvé, veď je boh. A po druhé, zo všetkých prítomných mi práve on príde ako najmohutnejší a najstatnejší chlap, ktorý by postavil nejaký ten plážový domček a zaobstaral jedlo, zatiaľ čo by som sa ja slnila a omývala si nožky v mori. 
Ach, tie moje predstavy.

10. Priateľ, ktorý je najviac "badass"

Deväť mien zaznelo. Musíte vedieť kto ostáva, ak ma poznáte. Kto to asi je, koho asi najviac milujem a vždy aj budem?
JACE HERONDALE z Nástrojov smrteľníkov!
Je vtipný, s ním by som sa nikdy nenudila. Je sexy, štíhly, ale svalnatý. Zabíja démonov, niekedy aj súrodencov svojej priateľky. Má veľmi zaujímavých predkov. Je potetovaný (áno, ja viem, že to sú runy). Má blond vlasy. A proste... milujem ho. 
Ak by sa dalo, možno by som ho napísala všade, ale tak, treba dať šancu aj iným.



Inak, ak ste si všimli, zaľúbila som sa do Maxa Ironsa. Ten by zahral Adriana a aj Noaha úplne bezchybne. Teda neviem či by zahral, ale vzhľadom by určite vyhral.
Snáď sa vám článok alebo tag či čo to páčil.

4 komentáre:

  1. hm.. :D rozmýšľam či aj ja sa dám na ten Tag :D...ale mali by sme rovnaké odpovede taže nič s toho :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S Lukášom úplne súhlasím. Tiež je to taká moja láska a to som to čítala prvý krát asi v jedenástich :D Musím si zohnať štvorku už :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať