streda 17. júna 2015

Interview: R.S. Grey


Po dlhom čase od prvého rozhovoru, ktorý bol s autorským duom Kristou a Beccou Ritchie som tu s ďalším interview, tentoraz s autorkou R.S. Grey. Mohli ste od nej čítať knihy ako The Design, Scoring Wilder, ktoré som ospevovala aj tu na blogu, či aj With This Heart.
Píše neskutočne vtipne a tie dve knihy, ktoré som od nej čítala som si zamilovala. Boli to skvelé New Adultky, ktoré vám odporúčam.
Tak začnime.

1. Začnem s niečím ľahším, môžeš sa predstaviť zopár vetami?
Volám sa R. S. Grey a píšem New Adult a Adult romány. Pochádzam z Texasu a práve žijem spolu so svojim snúbencom a dvoma psami v Houstone. Som závislá na Instagrame, a keď práve nepíšem, tak si zvyčajne prezerám stovky fotiek denne.

2. Čo bola prvá vec, ktorú si kedy napísala? (Úplne prvá, nie len vydané knihy. Nejaká poviedka, hocičo.) Pamätáš si, kedy to bolo?
Už keď som bola veľmi malá, tak som si stále zapisovala nejaké príbehy. Nemyslím si, že som si v tej dobe uvedomovala, čo vlastne robím, ale bola zábava ich písať. Myslím, že nič nebolo dlhšie než jedna strana, haha.

3. Máš nejakú obľúbenú knihu zo svojich kníh? Ak áno, tak ktorá to je?
Mnoho autorov by so mnou súhlasilo, keď poviem, že by som si nedokázala vybrať len jednu. Záleží na tom, čo čitatelia hľadajú. Moje najpopulárnejšie knihy sú Scoring Wilder a The Design, ale ja osobne svojim horlivým čitateľom často odporúčam With This Heart.
4. Máš svoju obľúbenú postavu z tvojich kníh? Ak áno, ktorá to je?
Kinsley Bryant zo Scoring Wilder pre mňa predstavuje veľmi silnú hrdinku. Bola sebavedomá a vtipná, a jej ciele sa netočili len okolo chlapca!

5. Keby si si mohla vybrať hocijakú knihu z tých tvojich, ktorá by mohla byť sfilmovaná, ktorá by to bola? A ktorých hercov si predstavuješ ako hlavných hrdinov?
Och vau! Musela by som si vybrať With This Heart a myslím, že by som obsadila Emmu Watson ako Abby a mladšiu verziu Johna Krasinkeho ako Becka.

6. Čo plánuješ do budúcna? (Ďalšie knihy alebo niečo iné v tvojom živote?)
Môj snúbenec a ja sa berieme v októbri, takže by som sa mala zamerať hlavne na to. Avšak o dva týždne mi vychádza kniha, takže je svadba momentálne v úzadí. The Allure of Jullian Lefray vychádza už 29. júna a je to stand-alone romantická komédia. Nemôžem sa dočkať, keď sa o ňu podelím so svojimi čitateľmi.

7. A napokon, aké máš plány na toto leto? :)
Písať, písať a písať. A tiež budem celé leto vybaľovať veci z krabíc, keďže sme sa Lance a ja minulý mesiac nasťahovali do nášho prvého domu, takže je kopa vecí, ktorá ma zamestná.


Ako R.S. Grey spomínala, už koncom tohto mesiaca vychádza jej nová kniha s názvom The Allure of Jullian Lefray. Tak tu máte anotáciu, nech vás nalákam, aby ste si prečítali aspoň túto knihu od tejto skvelej autorky


Od: JosephineKeller@LLDesigns.com
Pre: LilyNBlack@gmail.com
Predmet: Akty Justina Timberlakea!


Lily, ty predvídateľná perverzáčka. Vedela som, že tento mail otvoríš skôr, keď ťa budem pokúšať náznakmi na JTho "PP". Obleč si späť nohavice a otváraj šampus, mám lepšie novinky...
MÁM PRACU!
Oficiálne od zajtrajška budem nová asistentka v Lorena Lefray Designs. Neskutočne sa teším, ale má to taký maličký háčik: nebudem asistentka Loreny. Budem pracovať pre jej staršieho brata, Juliana.
Viem, že sa pýtaš - "Ale Jo, v čom je problém?"
Vygúgluj si ho. Teraz! On je ten muž v perfektne sediacom tmavomodrom obleku, ktorého tvár ti pripomína, že v tomto krutom a škaredom svete je ešte nejaká nádej. Roluj nižšie... vidíš tie jamky? Jop. To je ten Julian Lefray, ktorému sa mám zajtra ráno hlásiť.
Pomáhaj nám všetkým, drahý bože...

XO
Jo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ocenenie

Ocenenie

Zobrazenia stránky

Archív

Translate



© Dany 2011-2020

Kde nakupovať